Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Львові почалися арешти націоналістів у справі про 9 травня

Пістолетне право 4154 перегляди

Опубліковано - 15.05.2011 19:57 | Всі новини | Версія для друку

9 травня 2011 р. Львів
9 травня 2011 р. Львів
У Львові та Тернополі проведені арешти депутатів від ВО “Свобода”, яких звинувачують в організації заворушень 9 травня.

"Зібрані матеріали у цій справі направлені до органів прокуратури для належного реагування та прийняття відповідних рішень", - зазначив міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов. Він пообіцяв покарати винних у бійках, які були влаштовані на День Перемоги.

За словами міністра, на відеозаписах подій у Львові видно "факти агресії людей з синіми пов'язками "Свободи".

"Ми вважаємо, що ці конфлікти спровокували саме націоналісти", - заявив глава МВС.

Зі свого боку, представник партії "Свобода" повідомив про затримання членів організації - депутатів Самбірської райради, братів Михайла і Володимира Ковалівих.

"Спочатку із Ковалівими був телефонний зв'язок. Свободівці-депутати обласної ради дізналися від затриманих, що допитують їх окремо. Згодом зв'язок зник – перед тим було чути, що Михайло прокричав у слухавку, що "правоохоронці" його б'ють. Депутати обласної ради від "Свободи" терміново вирушили до Львівського міськуправління міліції для з'ясування обставин інциденту і допомоги свободівцям", - йдеться у поширеній ВО "Свобода" заяві.

Крім того, у Тернополі було порушено кримінальну справу за статтею "хуліганство" проти юриста місцевої організації "Свободи" Віктора Козерога. Його звинувачують у пошкодженні червоного прапора 9 травня.

Як повідомлялося раніше, 9 травня у Львові відбулась низка бійок між прихильниками "Свободи" і людьми, що святкували День Перемоги. Провокаторами конфліктної ситуації виступили "гості" від проросійських партій, які приїхали до Львова, застосування "святкуючими" тоталітарної символіки, забороненої Указом Президента та ухвалення ВР закону про прапор Перемоги, який так і не набув законної сили.

Після інцидентів 17 осіб звернулися до травматологічних пунктів лікарень Львова. Один із членів "Свободи" був госпіталізований з кульовим пораненням із травматичного пістолета.

Загалом міліція за цими фактами порушила 5 кримінальних справ. 11 травня Генеральна прокуратура створила робочу групу для розслідування подій, що стались у Львові.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.