Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Двом депутатам-свободівцям загрожує кримінал

Пістолетне право 4023 перегляди

Опубліковано - 16.05.2011 17:41 | Всі новини | Версія для друку

Двом депутатам-свободівцям загрожує кримінал
Двом депутатам-свободівцям загрожує кримінал
Проти депутатів Самбірської районної ради Михайла та Володимира Ковалівих порушено кримінальну справу.

Про це повідомив 16 травня 2011 року адвокат братів Ковалівих Роман Дасюк, передає прес-служба ВО Свобода.

За словами адвоката, кримінальну справу порушено за статтею 345, ч.2 Кримінального кодексу України, тобто "за умисне заподіяння працівникам правоохоронних органів побоїв, легких тілесних ушкоджень під час виконання ними службових обов'язків". Ця стаття передбачає покарання обмеженням волі або позбавленням волі на термін до 5 років.

Михайла та Володимира Ковалівих продовжують утримувати в міліції.

Як повідомлялося раніше, що 15 травня 2011 року міліція затримала і силоміць доправила до львівського міськуправління міліції двох депутатів Самбірської районної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" – братів Михайла та Володимира Ковалівих.

Михайло о 6-й годині ранку повертався з дружиною з весілля. Просто на вулиці до нього під'їхала машина, кілька чоловіків схопили свободівця й, скрутивши йому руки, заштовхнули в авто. Приблизно за дві години затримали удома його брата Володимира.

Обох братів – депутатів від "Свободи" – відвезли до Львівського міського управління міліції. Як пояснили затриманим лише у Львівській міліції, їх допитуватимуть як свідків у справі щодо подій у Львові 9 травня.

Спочатку із Ковалівими був телефонний зв'язок. Свободівці-депутати обласної ради дізналися від затриманих, що допитують їх окремо. Згодом зв'язок зник – перед тим було чути, що Михайло прокричав у слухавку, що "правоохоронці" його б'ють.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.