Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Найгуманніший і найсправедливіший суд заборонив дружині Луценка бачится з чоловіком

Пістолетне право 5102 перегляди

Опубліковано - 17.05.2011 22:32 | Всі новини | Версія для друку

Найгуманніший і найсправедливіший суд заборонив дружині Луценка бачится з чоловіком
Найгуманніший і найсправедливіший суд заборонив дружині Луценка бачится з чоловіком
Ірина Луценко після інформації про передачу справи до Печерського суду вона намагалась отримати дозвіл на побачення з чоловіком в суді, але голова суду Інна Отрош їй відмовила, пославшись на заборону закону.

Про це повідомила прес-служба Народної самооборони.

Дружина екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина буде вмовляти чоловіка припинити голодування та зберегти своє життя. “Я особисто буду просити його на колінах вийти з голодування. Я приводила дітей, хотіла показати йому, що життя не закінчується на Януковичу і прокуратурі, треба продовжувати далі жити”, - заявила вона сьогодні в лікарні.

“Прокуратура своїми протиправними діями довела Луценка до такого стану, що він вже фактично при смерті і лікарі вже тільки самими крапельницями витягують його на цей світ, і умила руки, передавши все в суд. Переклала всю відповідальність за становище, в якому знаходиться мій чоловік, на суди”, - сказала пані Ірина.

Їй вдалося передати начальнику конвойного полку, який охороняє Юрія Луценка, листи від церковних діячів, політиків і митців, в яких ті просять екс-міністра припинити голодування, та поспілкуватись з лікарями. Ірина Луценко сказала, що стан її чоловіка важкий, він вже не встає з ліжка, хоча, незважаючи на таку слабкість, все ще намагається жартувати: “Луценко живе за принципом не показувати слабкості і бути завжди оптимістичним”.

Після бесіди з лікарями дружина повідомила, що сьогодні Юрію Луценко робили фіброгастроскопію, під час якої лікарі знайшли в шлунку більше 20 ерозій та виразку дванадцятиперсної кишки. Тиск впав до рівня “100 на 70”, вага зменшилась вже на 22 кг.

Разом з тим, лікарі самі просили Ірину Луценко в розмові з чоловіком наполягти на тому, щоб той припинив голодування, тому що вони вже не можуть контролювати його стан здоров'я.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.