Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Янукович узаконив ініціативу провокаторів

Влада 3782 перегляди

Опубліковано - 21.05.2011 12:15 | Всі новини | Версія для друку

Янукович узаконив ініціативу провокаторів
Янукович узаконив ініціативу провокаторів
Президент України Віктор Янукович підписав закон про порядок офіційного використання копій прапора Перемоги.

"Президент підтвердив свою позицію, висловлену під час відвідин Українського медико-соціального центру для ветеранів Великої Вітчизняної війни, підписавши 20 травня 2011 закон України "Про внесення змін до закону України "Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років" про порядок офіційного використання копій прапора Перемоги", - повідомляє прес-служба глави української держави в суботу,

"За результатами правової експертизи вищезгаданого закону Кабінет міністрів України і Міністерство юстиції України висловилися за його підписання", - підкреслюється в повідомленні.

Як повідомлялось, парламент 21 квітня ухвалив закон про використання копії прапора Перемоги під час святкування 9 травня.

5 травня голова Верховної Ради України Володимир Литвин підписав документ і направив його на підпис президенту. Після цього стало відомо, що закон був направлений на експертизу до Міністерства юстиції.

Відповідно до закону, прапор Перемоги може підніматися на флагштоках поряд з державним прапором України.

Законом встановлюється порядок офіційного використання прапора Перемоги. Прапор Перемоги трактується в документі як "символ перемоги радянського народу, його армії і флоту над фашистською Німеччиною в роки Великої Вітчизняної війни".

Відповідно до закону, зовнішній вигляд копій прапора Перемоги має відповідати виду штурмового прапора 150-й ордена Кутузова другого ступеня Ідрицької стрілецької дивізії.

Закон також встановлює порядок використання прапора Перемоги біля Вічного вогню, могил невідомого солдата і невідомого матроса, а також під час урочистих заходів, присвячених Дню Перемоги.

Як відомо, ухвалення Радою закону стало каталізатором провокацій 9 травня у Львові, де через публічне розгортання привезеного з Одеси та Криму червоного прапора з нагоди Дня Перемоги виникли масові зіткнення.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.