Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко сьогодні не у СІЗО. А завтра?

Пістолетне право 3810 переглядів

Опубліковано - 24.05.2011 18:48 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко сьогодні не у СІЗО. А завтра?
Тимошенко сьогодні не у СІЗО. А завтра?
Після палкого прийому Юлія Тимошенко покинула “гостинні” стіни ГПУ.

Тимошенко вважає, що Генеральна прокуратура скасувала постанову про її затримання під тиском громадськості та журналістів, повідомляє її персональний сайт.

"Я переконана, що у них ще зі вчорашнього дня було прийнято рішення арештовувати, був підготовлений Печерський суд, в Печерському суді були вже заздалегідь виписані всі рішення на арешт… Вони діяли так, ніби у них всі питання вирішені і вони тільки проводять формальності. У мене немає сумніві, що вони переглянули по ходу своє бажання мене помістити у в’язницю тільки під тиском людей, під тиском громадянського суспільства, засобів масової інформації, депутатів і, думаю, міжнародної спільноти", - сказала Юлія Тимошенко після майже 8-годинного перебування у Генеральній прокуратурі.

За її словами, сьогодні після прибуття до Генеральної прокуратури її обшукали та вилучили особисті речі. "Я ніколи такого приниження не переносила, коли внаслідок незаконних дій нахабно обшукують, забирають і описують особисті речі, під тиском проводять незаконні слідчі дії… Від моменту пред’явлення обвинувачення до моменту завершення досудового слідства пройшло приблизно чотири години. Ніхто не хоче зясовувати істину", - переконана вона.

Лідер партії "Батьківщина" також повідомила, що сьогодні в коридорі перед кабінетом, в якому проводилися слідчі дії, знаходилася велика кількість правоохоронців у масках. "Я зробила фотокартки з коридорів, які були забиті омоцівцями в масках, які заблокували всі входи і виходи", - додала вона.

Юлія Тимошенко переконана, що швидкість, з якою слідчий провів слідчі дії, завершив досудове слідство та пред’явив обвинувачення, ще раз підтверджують замовність цієї справи. "Усе це сфабриковано цинічно, без будь-якого натяку на закон, тому що вони знають, що суду немає, і вони знають, що яку б постанову, рішення вони не написали, суд просто підпише і освятить", - вважає лідер партії "Батьківщина".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Рабом є лише той, кого НЕ печуть кайдани”
Павло ШТЕПА

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.