Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Делегація ПАРЄ домагатиметься скасування запобіжного заходу щодо Тимошенко

Політика 4990 переглядів

Опубліковано - 26.05.2011 09:17 | Всі новини | Версія для друку

Делегація ПАРЄ домагатиметься скасування запобіжного заходу щодо Тимошенко
Делегація ПАРЄ домагатиметься скасування запобіжного заходу щодо Тимошенко
Делегація Парламентської асамблеї Ради Європи вимагає негайно скасувати підписку про невиїзд для лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

Про це завили члени делегації ПАРЄ під час зустрічі з Тимошенко, повідомила прес-служба партії.

«Українська влада прямує в інший бік від демократії. Політично вмотивоване переслідування опозиції, зокрема Юлії Тимошенко, не відповідає стандартам ЄС та викликає занепокоєння в Європі», - наголосив Президент Фракції Європейської Народної Партії та Християнських Демократів в ПАРЄ Люка Волонте.

«Ми засуджуємо такі дії української влади. Не можна обмежувати політичну діяльність опозиції. В першу чергу, ми вимагаємо негайно припинити ганебну для цивілізованих країн підписку про невиїзд та закликаємо Президента Віктора Януковича та його уряд покласти край цьому свавіллю», - сказав він.

У свою чергу Юлія Тимошенко повідомила делегації ПАРЄ про розвиток ситуації в нашій державі, а саме зростаючий тиск на журналістів та громадянське суспільство, підпорядкування адміністрації президента судової системи України, систематичне порушення Конституції та законів.

«Усі справи проти членів опозиції сфабриковано адміністрацією президента. В Україні відбувається розправа над політичними опонентами влади», - наголосила вона.

До складу делегації ПАРЄ входять Президент Фракції Європейської Народної Партії та Християнських Демократів в ПАРЄ Люка Волонте (Італія), Співдоповідач Моніторингового комітету ПАРЄ з питання виконання Україною обов`язків і зобов`язань перед Радою Європи Марієтта де Пурбе-Лундін (Швеція), Член Парламенту Франції, Віце-президент Фракції Європейської Народної Партії в ПАРЄ Жан-Клод Міньйон (Франція) та Голова Регламентного Комітету ПАРЄ Егідіюс Варейкіс (Литва).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.