Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Одеська міліція і закон - не сумісні

Пістолетне право Регіон: Одеська область 7184 перегляди

Опубліковано - 27.05.2011 15:56 | Всі новини | Версія для друку

Одеська міліція і закон - не сумісні
Одеська міліція і закон - не сумісні
Одеська міліція звільнила 32-річного журналіста Богдана Осінського після допиту, як свідка, у справі про підпал місцевого офісу Партії регіонів.

Про це повідомив сам Осінський, уточнивши, що заступник начальника відділу міліції «Хмельницький» Руслан Лунгул розпорядився звільнити журналіста, доставленого оперативниками близько 9-ї ранку в кабінет слідчого Малиновського РВВС Артема Бабаєва.

«Спершу слідчий Бабаєв допитував у кримінальній справі, порушеній за фактом спроби підпалу невідомими у січні поточного року одеського офісу Партії регіонів на вул. Прохорівській, 17, а по завершенні супроводив до начальника відділку «Хмельницький» Руслана Лунгула, де було оголошено, що мене ніхто не затримує - можу повертатися додому».

“Слідчий Бабаєв також віддав мені паспорт, брутально відібраний під час тригодинного обшуку приватного житла, - зазначив Осінський, - а також пообіцяв повернути забрані з квартири речі, окрім персонального комп’ютера, який нібито буде піддано кількамісячному експертному дослідженню”.

Осінський додав, що «під час допиту слідчий Бабаєв цинічно заявив мені у вічі, нібито мене ніхто вдосвіта не затримував, а супроводжено до міліції як свідка у кримінальній справі». Більше того, у протоколі обшуку вказано, що обшук тривав годину, а не три години, як було насправді.

Крім того, журналіст зауважив, що «суддя Малиновського райсуду Одеси Сергій Жуоик, заочно штампуючи санкцію на обшук житла, навів у документі спотворені біографічні дані».

У свою чергу, лідер Одеської облорганізації ВО «Свобода» Павло Кириленко заявив, що пікетування активістами партії будівлі відділку «Хмельницький», де сьогодні утримували Осінського, скасовано у зв’язку зі звільнення журналіста.

Як повідомлялося раніше, 21 січня 2011 року в Одесі невідомий зловмисник кинув пляшку із запалювальною сумішшю в офіс міської організації Партії регіонів, який розташований на вулиці Прохорівській, 18.

Відповідальність за вчинене взяла на себе досі невідома в Одесі організація антиглобалістів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.