Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки дерибану. Куди зникають профспілкові санаторії?

Скандал 4219 переглядів

Опубліковано - 15.06.2011 13:39 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп Михайло Волинець виступаэ перед учасниками Податкового Майдану
Нардеп Михайло Волинець виступаэ перед учасниками Податкового Майдану
Голова Федерації профспілок України, народний депутат від Партії регіонів Василь Хара віддав найкращу частину корпусів санаторію “Ясна поляна” своєму колезі та однопартійцю Ігорю Шкірі.

Про це повідомив народний депутат від БЮТ Михайло Волинець.

За словами "бютівця", деякі олігархи дуже хочуть отримати санаторну землю. Площа окремих санаторних комплексів складає від 10 до 50 гектарів землі в унікальних регіонах України.

"Наприклад, у Криму санаторій "Горний" має кілька десятків га землі... Або санаторій "Ясна поляна", що належав князю Голіцину, має більше двадцяти історичних пам'яток. Хара злив найкращу частину корпусів своєму колезі, однопартійцю Ігорю Шкірі", - зазначив Волинець.

Парламентарій розповів про схему заволодіння державними санаторіями.

"Схема така: за хабарі формується пакет інвестицій, в якому насправді тих інвестицій немає. Сам санаторій викреслює за свої кошти обрану будівлю, а по договору оформлюється, що це була чиясь інвестиція, і що ця інвестиція більше, ніж залишкова вартість цього корпусу. Він переходить у власність нібито інвестора. А далі увесь санаторій переходить в управління цього ж неправдивого вкладника", - уточнив нардеп.

Він наголосив, що санаторій "Марат", який належав Федерації профспілок, зараз теж належить Ігорю Шкірі.

"А "Ясна поляна" віддана у довгострокову оренду за маленькі гроші", - додав Волинець.

Політик нагадав, що СБУ вважає, що у Федерації профспілок майна було на 4 млрд.доларів.

"Насправді, за моїми підрахунками, - до 10 млрд. Адже не було враховано майно, яке належало облпрофрадам, центральним комітетам, окремим профспілкам і окремим профкомам. Це і спортивні майданчики, і басейни, і спортивні комплекси в обласних центрах", - підкреслив Волинець.

"Тепер ФПУ говорить, що в них майна залишилось на 200 млн.грн. А його було на 10 млрд.доларів. І це не враховуючи вартості землі, на якій розташовані ці об'єкти. Але ж не корпуси цінні - цінні земля і ліс", - резюмував "бютівець".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.