Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тігіпко «прикупить» депутатів підвищеною пенсією

Влада 3761 перегляд

Опубліковано - 15.06.2011 14:08 | Всі новини | Версія для друку

Тігіпко «прикупить» депутатів підвищеною пенсією
Тігіпко «прикупить» депутатів підвищеною пенсією
Кабінет міністрів не буде наполягати на обмеженні розміру існуючих максимальних пенсій під час прийняття закону про пенсійну реформу.

Про це заявив віце-прем´єр-міністр - міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко на прес-конференції у Києві в середу

«Якщо це стане перешкодою для того, щоб закон (про пенсійну реформу - ред.) приймався в цілому, я впевнений, що Кабінет міністрів буде готовий піти на компроміс для того, щоб така норма була вилучена між першим і другим читанням», - сказав Тігіпко.

Як повідомлялося раныше, 31 травня Кабмін вніс до Ради доопрацьований законопроект про пенсійну реформу. 14 червня Верховна Рада включила до порядку денного законопроект про пенсійну реформу, незважаючи на те, що комітет ВР у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів рекомендував повторно повернути його уряду на доопрацювання.

Лідер фракції ПР Олександр Єфремов заявив, що норма про обмеження максимальної пенсії десятьма мінімальними зарплатами, яка міститься в законопроекті, була внесена антиконституційним шляхом. А, отже, якщо ВР прийме цей закон, то Президент буде зобов´язаний ветувати його.

Радник Президента Ганна Герман заявила, що Президент Віктор Янукович налаштований на те, щоб знижувати рівень пенсій для колишніх чиновників.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.