Аратта - На головну

18 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Пенсійна “реформа” Януковича порушує Конституцію

Політика 5586 переглядів

Опубліковано - 16.06.2011 15:30 | Всі новини | Версія для друку

Пенсійна “реформа” Януковича порушує Конституцію
Пенсійна “реформа” Януковича порушує Конституцію
Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє, що так звана пенсійна реформа, яку прагне запровадити Президент Віктор Янукович, порушує норми Конституції України у частині прав і свобод людей.

"Ця так звана пенсійна реформа, а я буду називати його пенсійним законом, порушує ключову статтю Конституції України, двадцять другу, там, де написано, що ніхто не має права приймати закони, які звужують права і свободи людей, їх соціальну захищеність і ті надбання, які вони вже мають. Тобто цим пенсійним законом порушується ключова стаття Конституції – двадцять друга", - заявила Тимошенко сьогодні на брифінгу у Верховній Раді України.

За її словами, у пакет пенсійних законопроектів, поданих на розгляд парламенту урядом Миколи Азарова, немає нічого спільного с поняттям реформування. "Помилково Президент країни Віктор Янукович цей закон називає пенсійною реформою. Але це не пенсійна реформа – це такі самі хаотичні непродумані дії, як і по судовій так званій реформі, як і по іншим нереформам", - констатувала вона.

Тимошенко нагадала, що півтора роки тому кандидат у президенти Віктор Янукович зробив виборцям багато обіцянок, які врешті-решт лишилися тільки словами. "Під час своєї президентської кампанії Янукович досить чітко обіцяв цілий рід збільшень: пенсій, заробітних плат, інвестицій, добробуту, валового внутрішнього продукту. Але з усіх збільшень, які він проголошував, він прийшов тільки до збільшення пенсійного віку, цін на все, що споживають люди, тарифів на житлово-комунальні послуги, корупції, лицемірства і цинізму", - перелічила вона.

"Після ухвалення цієї пенсійної реформи пенсіонери перейдуть на дворазове харчування – понеділок і п'ятниця. А весь інший час згадуватимуть Януковича, дивлячись на його програму", - додала Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.