Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепа-регіонала підозрюють у махінаціях?

Влада 3545 переглядів

Опубліковано - 22.06.2011 20:09 | Всі новини | Версія для друку

Нардепа-регіонала підозрюють у махінаціях?
Нардепа-регіонала підозрюють у махінаціях?
Як повідомляє прес-служба громадського об´єднання мешканців котеджного містечка «Олімпік Парк», інформація про те, що Владислав Лук´янов, народний депутат від Партії регіонів, придбав девелоперський проект у К. Дмитрієва та Н. Лагуна, досі не підтверджена документально.

Незважаючи на численні прохання продемонструвати хоча б якісь документи, які б підтвердили, що проект котеджне містечко «Олімпік Парк» перейшов у власність або в управління Лук´янова і афільованих з його активами структур, цього не було зроблено. Також відсутні будь-які докази того, що Кирило Дмитрієв та Микола Лагун вийшли з проекту.

Той факт, що інформація про зміну власника активно поширювалася в ЗМІ з боку власників проекту, а якісь підтвердження цього відсутні, на думку інвесторів Олімпік Парку, може означати, що передача власності відбулася «віртуально», виключно для введення в оману інвесторів та громадськості .

Причиною такої містифікації, відзначає голова громадського об´єднання, може бути спроба Кирила Дмитрієва відмежуватися від участі в проекті, який вже 3 роки демонструє неефективність управління компаній, задіяних в будівництві колись перспективного містечка для середнього класу. Очевидно, що напередодні призначення керівником Російського Фонду Прямих Інвестицій, Дмитрієв міг як повністю позбутися проблемного активу, так і вивести себе з-під гніву інвесторів та уваги преси, заявивши про продаж і поширивши цю інформацію в ЗМІ.

ГО «Об´єднання мешканців котеджного містечка « Олімпік Парк» звертає увагу, що згідно з офіційним повідомленням на сайті проекту, Лук´янов придбав котеджне містечко ще в лютому 2011 р., а представники Дмитрієва продовжували переговори з інвесторами навіть у травні 2011 р., ні словом згадується то , що вони до «Олімпік Парку» вже не мають ніякого відношення.

Нагадаємо, проект зведення котеджного селища «Олімпік-парк» реалізується в 19 км від Києва (по Житомирській трасі). На ділянці площею 290 га до кінця 2009 р. зводилися котеджі, але в кінці 2009 р. будівництво котеджів та об´єктів інфраструктури було повністю зупинено. Проектом передбачено будівництво трьох черг будинків. Перша черга мала бути побудована (відповідно до договорів між інвесторами та «Траверс-Будом») ще в 2009 р., але тепер на території містечка є лише кілька будинків, придатних для житла і повністю відсутня обіцяна інфраструктура. «Олімпік Парк» - спільний проект банкіра Миколи Лагуна (глава наглядової ради Дельта Банку) та Кирила Дмитрієва (генеральний директор Російського Фонду Прямих Інвестицій).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.