Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суддя Кірєєв оголошував ухвалу прокуратурі і журналістам

Пістолетне право 4564 перегляди

Опубліковано - 26.06.2011 00:33 | Всі новини | Версія для друку

Суддя Кірєєв оголошував ухвалу прокуратурі і журналістам
Суддя Кірєєв оголошував ухвалу прокуратурі і журналістам
Суддя Печерського суду Родіон Кірєєв, після 6,5 годин перебування у дорадчий кімнаті таки оприлюднив рішення суду у справі Тимошенко.

У залі суду, в момент оголошення рішення, знаходилися представники обвинувачення і тележурналісти.

Юлія Тимошенко та Сергій Власенко після кількох годин очікування покинули приміщення суду, оскільки сьогодні закінчився термін ознайомлення з двома іншими кримінальними справами, визначений судом і потрібно було терміново прибути у ГПУ.

У рішенні суду, оприлюдненому сьогодні, відхилено всі клопотання, подані Власенком і Тимошенко, окрім призначення ще одного адвоката і направлення у ГПУ заяви про порушення кримінальної справи проти слідчого, який порушив кримінальні справи проти екс-прем'єра, для розгляду за належністю.

Тимошенко заявила, коментуючи ці події, що влада, відмовивши через свій кишеньковий суд у задоволенні її обґрунтованих клопотань, обрала шлях крайнього цинічного беззаконня.

"Суддя відмовив в усіх суттєвих клопотаннях. Вони таки обрали шлях крайнього цинічного беззаконня. Ну так, господарі життя...Тимчасово...", - написала Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Twitter.

За її словами, сьогоднішнє рішення суду було прогнозованим. "Суддя одним вухом слухав нас, в другому - у нього суфлер з Адміністрації Президента. Феміда в Україні в одній руці з упаковкою грошей, а в іншій - з телефоном спецзв'язку адміністрації президента", - додала вона.

Тимошенко також подякувала своїм прихильникам та однопартійцям за підтримку у суді. "Пройшов ще один непростий день. Дякую всім, хто був в суді, на площі, хто в рукопашну захищав право на свободу, хто молився і хто вірує в Україну", - зазначила лідер партії "Батьківщина".

Суддя Печерського районного суду Києва Кірєєв призначив дату розгляду по суті кримінальної справи проти Юлії Тимошенко на 29 червня на 10:00,
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.