Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Партквиток Партії регіонів, як універсальна індульгенція

Політика 5070 переглядів

Опубліковано - 7.07.2011 15:56 | Всі новини | Версія для друку

Партквиток Партії регіонів, як універсальна індульгенція
Партквиток Партії регіонів, як універсальна індульгенція
Членство у Партії регіонів врятувало від СІЗО чергового шахрая.

Київський райсуд Харкова відмовився давати санкцію на взяття під варту харків'янина, який будучи фізичною особою - підприємцем, шляхом обману співробітників Харківського обласного управління "Державного ощадного банку України" отримав кредит на 2 млн. грн.

Як стало відомо "Делу" з матеріалів судового засідання, в 2008 році він ввів в оману співробітників фінансової установи, надавши неправдиві відомості про наявність достатніх доходів для отримання кредиту, а також про відсутність інших кредитних зобов'язань перед комерційними банками.

Відповідно до висновку судово-економічної експертизи, станом на 14 лютого 2011 року заборгованості за іпотечним кредитом, який був виданий позичальникові ще в 2008 році, склала 384,4 тис. грн. Тим самим, "банку завдано матеріальну шкоду в особливо великих розмірах", - йдеться в матеріалах кримінальної справи. За цим фактом було порушено кримінальну справу за статтею шахрайство з фінансовими ресурсами в особливо великих розмірах.

У травні підозрюваного у шахрайстві було затримано, йому пред'явлено звинувачення, після чого представники міліції звернулися до суду, щоб отримати санкцію на взяття під варту.

Однак в судовому засіданні адвокатом була представлена позитивна характеристика на обвинуваченого, як на члена Орджонікідзевської районної організації Партії регіонів, в яку він вступив в 2009 році, видана 1 червня 2011 головою даної районної організації.

Суд взяв до уваги складні сімейні обставини невдалого позичальника, а також те, що раніше він не був судимий, до кримінальної відповідальності притягується вперше. На підставі всього цього судді відмовили МВС дати санкцію на взяття під варту обвинуваченого. Замість цього запобіжним заходом була визначена підписка про невиїзд з постійного місця проживання.

Нагадаємо, заступник глави Богородчанського осередку Партії регіонів вкрав цистерну нафти, проте уникнув покарання.

Суддя звільнив його від покарання, взявши до уваги наявність у злочинця грамоти від прем'єра Азарова і листи-подяки від президента Януковича.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...Всяк мусить пізнати свій народ і в народі себе. Чи ти рус?... Будь ним... Чи ти лях?... Ляхом будь. Чи ти німець? Німечествуй. Француз? Французуй. Татарин? Татарствуй. Все добре на своєму місці в своєму образі, і все красно, що чисто, природно, що не є підробкою, не перемішано з чужим по роду...”
Григорій Сковорода

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.