Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко заявила про порушення КПК Печерським судом

Пістолетне право 4226 переглядів

Опубліковано - 15.07.2011 12:41 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко заявила про порушення КПК Печерським судом
Тимошенко заявила про порушення КПК Печерським судом
Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє про незаконність продовження судового розгляду її кримінальної справи за умов відсутності її захисників та її особистої участі.

"Сьогодні у порушення Конституції і законів суддя діяв безпрецедентно, і він почав зараз розгляд судової справи без участі мене, без участі моїх захисників, порушивши статтю 262 Кримінально-процесуального кодексу, де є обов’язковою моя присутність в залі", - сказала Юлія Тимошенко журналістам після того, як на вимогу судді вимушена була залишити залу судових засідань.

Екс-прем'єр повідомила, що через порушення суддею Родіоном Кіреєвим Конституції і законів вона не встигла внести клопотання про залучення чотирьох нових адвокатів, двоє з яких представляють американські юридичну та аудиторську компанії, які проводили дослідження фактів обвинувачення Генеральної прокуратури, викладених у кримінальній справі щодо газових угод, які визнано політичними.

"Про те, що я прийшла із захисниками, суддя навіть не захотів слухати. Я думаю, що у них вже написаний вирок. Їм не треба ніяких об’єктивних судових розглядів, їм потрібно оголосити вирок, їм потрібно розправитися зі мною, ліквідувати опозицію – ось що їм потрібно. І тому вони зараз виконують злочинне доручення Януковича", - переконана Тимошенко.

Водночас представник сторони державного обвинувачення Лілія Фролова з дозволу судді Родіона Кірєєва за відсутності у залі Тимошенко почала зачитувати обвинувальний висновок, що викликало обурення у присутніх в залі суду. Після цього головуючий оголосив перерву у засіданні та залишив залу.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.