Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Печерський суд поновив розгляд справи Тимошенко

Пістолетне право 4065 переглядів

Опубліковано - 18.07.2011 11:49 | Всі новини | Версія для друку

Печерський суд поновив розгляд справи Тимошенко
Печерський суд поновив розгляд справи Тимошенко
Сьогодні Печерський суд продовжує розгляд по суті кримінальної справи, порушеної стосовно лідера партії “Батьківщина”, екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко за звинуваченням у перевищенні службових повноважень під час підписання газових контрактів з Росією у 2009 році.

На сьогоднішньому судовому засіданні інтереси Юлії Тимошенко представлятиме її захисник Сергій Власенко.

Як повідомляоося раніше, на минулому засіданні, 15 липня, головуючий у судовому процесі суддя Родіон Кірєєв мав вчинити лише дві процесуальні дії: винести ухвалу після подання Тимошенко клопотання про допуск до участі у справі нових захисників та надати новим захисникам час, необхідний для ознайомлення з матеріалами справи і для підготовки до участі в судовому засіданні.

Однак суддя знехтував нормами статті 55 Конституції України, згідно якої Юлія Тимошенко як громадянка України має право захищати свої права і свободи від порушень і протиправних посягань, і положеннями Кримінально-процесуального кодексу, який надає підсудній право звертатися до суду з клопотанням, заявами і репліками у будь-який момент, і не тільки не надав Тимошенко слово, але й видалив її з зали засідань.

Натомість у судовому засіданні за відсутності підсудної та представників сторони захисту було зачитано 73-сторінковий обвинувальний висновок. Тим самим суд брутально порушив норми статті 262 Кримінально-процесуального кодексу, яка забороняє проводити судове засідання за відсутності підсудного та сторони захисту.

Після того, як представниця державного обвинувачення Лілія Фролова прочитала обвинувальний висновок, суддя Кірєєв оголосив перерву до 11:00 понеділка, 18 липня, пояснивши це тим, що після оголошення обвинувального висновку та цивільного позову, який подав представник НАК "Нафтогаз України", потрібен час для ознайомлення з цими документами підсудної та сторони захисту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.