Аратта - На головну

1 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна вимагає від Європи закріпити перспективу

Влада 3453 перегляди

Опубліковано - 18.07.2011 13:21 | Всі новини | Версія для друку

Україна вимагає від Європи закріпити перспективу
Україна вимагає від Європи закріпити перспективу
Україна наполягатиме на закріпленні європейської перспективи попри скептицизм окремих країн-членів ЄС.

Про це заявив, міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко під час зустрічі з міністрами закордонних справ країн-членів ЄС у форматі "Україна-Група друзів України в ЄС", повідомляє прес-служба МЗС.

Як зазначається, фіксація в угоді про асоціацію між Україною та ЄС європейської перспективи є "пріоритетним завданням для України на даному етапі та вимагатиме від ЄС стратегічної мужності, враховуючи складну внутрішню ситуацію в Євросоюзі".

Грищенко водночас підкреслив, що "закріплення перспективи створює потужний стимул в суспільстві для втілення болісних та непопулярних реформ, спрямованих на інтеграцію України до ЄС", зазначається у повідомленні.

"Обсяг законодавства, яке має адаптувати Україна після укладання угоди про асоціацію порівняний із завданнями, що стоять перед країнами-кандидатами", - сказав він.

Міністри закордонних справ України та ЄС також обговорили перспективи запровадження безвізового режиму для громадян України, зокрема реалізацію першої "законодавчої" фази плану дій лібералізації візового режиму.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.