Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суд над Тимошенко продовжать завтра

Пістолетне право 4018 переглядів

Опубліковано - 26.07.2011 20:35 | Всі новини | Версія для друку

Суд над  Тимошенко продовжать завтра
Суд над Тимошенко продовжать завтра
У судовому процесі з розгляду кримінальної справи Юлії Тимошенко оголошено перерву до 11:00 27 липня.

Головуючий у справі суддя Печерського районного суду міста Києва Родіон Кірєєв, оголошуючи перерву, пояснив її необхідністю викликати свідків, які даватимуть свідчення у справі завтра.

Між тим, попри чинний КПК, суддя Кірєєв замість того, щоб надати підсуной можливість забезпечити собі кваліфікований захист, проігнорував заяви Тимошенко і розпочав заслуховувати свідків звинувачення.

Тимошенко заявляє, що свідки, викликані стороною державного обвинувачення, надають неправдиву інформацію щодо газових угод 2009 року.

"Я хочу зробити заяву, що ті люди, які приходять від НАК "Нафтогазу" давати зараз свідчення, підготовлені злочинним угрупованням "Росукренерго", яке зараз очолює пан Фірташ, який повністю започаткував корупцію у системі забезпечення країни газом, і людина, яка зараз давала свідчення, працює в цій системі і обслуговує сьогодні злочинців, які представляють "Росукренерго". Одним з керівників і, власне, засновників "Росукренерго" і міністр палива та енергетики пан Бойко, який є бізнес-партнером пана Фірташа, і саме вони разом з прокуратурою, яка повністю покриває сьогодні цю злочинну систему, в цьому суді влаштовують фарс", - сказала Тимошенко.

"Допит так званих свідків, які підготувала тіньова компанія "Росукренерго", вони зараз представляють НАК, але всі їх свідчення заготовлені корупційними структурами, які сьогодні працюють під дахом Януковича", - сказала Тимошенко сьогодні журналістам після завершення судового засідання.

"Це не покази, не свідки, це просто вистава, яка мусить закінчитися заздалегідь написаним вироком безпосередньо в кабінеті Президента Януковича", - додала екс-прем'єр.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.