Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прокуратурі не подобається, що Тимошенко не у СІЗО

Пістолетне право 4324 перегляди

Опубліковано - 27.07.2011 13:20 | Всі новини | Версія для друку

Прокуратурі не подобається, що Тимошенко не у СІЗО
Прокуратурі не подобається, що Тимошенко не у СІЗО
Представник державного обвинувачення прокурор Микитенко заявив клопотання про зміну міри запобіжного заходу для Юлії Тимошенко з підписки про невиїзд на взяття під варту.

Тимошенко, у свою чергу, заявила, що такі дії влади є очікуваними.

"Це буде абсолютно прогнозований сценарій продовження цього процесу. Це буде абсолютно логічне завершення розправи, яку влаштовують в цьому процесі на доручення Януковича, який розправляється зі мною як зі своїм політичним опонентом. Наша команда попереджала суспільство і всіх журналістів, що буде зроблена спроба поміняти міру запобіжного заходу. Це останній штрих в цьому судилищі", - переконана вона.

Головуючий у судовому процесі з розгляду кримінальної справи Юліі Тимошенко суддя Печерського районного суду Родіон Кірєєв видалився до дорадчої кімнати для розгляду цього клопотання, оголосивши перерву до 13:45.

Тимошенко сьогодні зареєструвала у канцелярії Печерського районного суду міста Києва письмові клопотання про залучення нових адвокатів та про надання їй трьох діб для пошуку захисників.

При цьому Юлія Тимошенко повідомила, що у канцелярії суду клопотання вдалося зареєструвати після наполегливої вимоги екс-прем'єра. "Вони взяли, але зареєстрували тільки після мого наполягання", - сказала Юлія Тимошенко журналістам.

Після цього лідер партії "Батьківщина" повернулася до зали судових засідань.

Однак суддя відхилив клопотання екс-прем'єра про відкладення розгляду її кримінальної справи. Таку постанову суддя ухвалив на місці, мотивувавши свою відмову задовольнити клопотання тим, що його було подано нібито з надуманих підстав.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.