Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Апеляційний суд вирішує, де судитимуть Аделаджу

Кримінал 5182 перегляди

Опубліковано - 28.07.2011 15:05 | Всі новини | Версія для друку

Апеляційний суд вирішує, де судитимуть Аделаджу
Апеляційний суд вирішує, де судитимуть Аделаджу
У середу Генпрокуратура затвердила обвинувальний висновок щодо посадових осіб групи компаній Кіng’s Capital.

Як повідомили "Коммерсант-Украина" у ГПУ, серед фігурантів справи – один з пасторів церкви "Посольство боже", громадянин Нігерії Сандей Аделаджа, а також п'ятеро "посадових осіб".

"Зараз справа спрямована в Київський апеляційний суд, що протягом декількох днів має визначити, який суд буде вести це провадження, після чого почнеться звичайний судовий розгляд",– додало джерело в Генпрокуратурі.

Нагадаємо, у 2006-2008 роках група компаній Кіng's Capital приймала в парафіян "Посольства божого" внески під високі відсотки, але в 2007 році перестала виконувати свої боргові зобов'язання.

У ГПУ уточнили, що обвинувачуваним інкримінується здійснення злочинів, передбачених ч. 1 ст. 255 КК ("створення, керівництво й участь у злочинній організації"), ч. 4 ст. 190 КК ("шахрайство"), а також ч. 2 і ч. 3 ст. 358 КК ("підробка і використання свідомо підробленого документа").

Усього в справі потерпілими визнані 618 осіб, завданий їм матеріальний збиток оцінюється в більш ніж 52 млн грн. На майно обвинувачуваних накладено арешт на загальну суму близько 108 млн грн. Двом з них обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Раніше начальник Головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник заявив в інтерв'ю, що "Аделаджа з жовтня 2010 року разом з іншими шістьма обвинувачуваними, двоє з яких під вартою, знайомиться з матеріалами кримінальної справи. Він усіма силами затягує процес".

Як відомо, столичний мер Леонід Черновецький називає Аделаджу своїм духовним наставниеом.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.