Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Королевська обіцяє зібрати Майдан на захист Тимошенко

За право людини 4301 перегляд

Опубліковано - 4.08.2011 12:52 | Всі новини | Версія для друку

Наталія Королевська на Податковому Майдані 18.11.10 р.
Наталія Королевська на Податковому Майдані 18.11.10 р.
«Ми виведемо людей на Майдан на захист Юлії Тимошенко», - заявляє народний депутат України від фракції «БЮТ-Батьківщина» Наталія Королевська.

У переданій УНІАН заяві вона зазначає, що «вся країна і весь світ уважно і напружено спостерігає за судом над Тимошенко. І ми вже бачимо спроби влади перетворити цей процес на судилище, а не на справедливий суд. Лідера нашої партії хочуть позбавити законного права на захист, заарештувавши її до винесення рішення судом. Якщо прокуратура знову вимагатиме, а суддя задовольнить її вимогу про арешт Тимошенко на цій стадії судового процесу, то суд не дасть можливість лідеру «Батьківщини» захистити свої права, довести свою невинність і засвідчить свою ангажованість».

«Я попереджаю владу, що якщо ви посмієте заарештувати нашого лідера зараз, позбавивши її законного права особисто захищати своє чесне ім`я в суді, то наша партія буде виводити людей на Майдан», - йдеться в заяві Королевської.

Депутат нагадує владі, що відмова будь-якому громадянинові України в справедливому захисті своїх прав і свобод є грубим порушенням прав людини, що викличе негативну реакцію в європейському співтоваристві і загальмує інтеграцію нашої країни до Європи. Цим влада покаже своє небажання повернути Україну в європейську сім`ю.

«Я закликаю прихильників усіх опозиційних партій підтримати нас і захистити європейський вибір нашої країни. Тільки за останній рік я відвідала десятки міст і сіл нашої країни і скрізь я чую один і той же питання: коли наша влада стане цивілізованою. І багато людей готові вийти на вулицю і підтримати нас», - говорить Королевська.

Вона також попереджує владу, що не треба сподіватися «на уявні розколи в наших рядах». «Я заявляю, що партія «Батьківщина» єдина, лідер «Батьківщини» - Тимошенко, і ми не дозволимо владі призначати нам лідерів ззовні», - наголосила Королевська.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.