Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попов бореться з демонстрантами не тільки у вихідні, а й вночі

Пістолетне право 3954 перегляди

Опубліковано - 7.08.2011 00:59 | Всі новини | Версія для друку

Попов бореться з демонстрантами не тільки у вихідні, а й вночі
Попов бореться з демонстрантами не тільки у вихідні, а й вночі
Вже шосту годину в Окружному адміністративному суді Києва триває розгляд позову Київської міської державної адміністрації про обмеження права на мирні зібрання.

Про це заявив перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр Турчинов на мітингу біля Печерського райсуду.

Він зазначив, що судді намагаються знайти підстави порушити Конституцію і заборонити будь-які мирні збори на Майдані Незалежності і вздовж вулиці Хрещатик.

«Підрозділи «Беркуту» та інших силовиків чекають рішення суду, щоб знести центр опору цьому злочинному режиму - знести наше наметове містечко», - наголосив Турчинов.

Він додав, що завдання суду ускладнює ще й той факт, що всі намети – це приймальні народних депутатів, які ведуть цілодобовий прийом громадян.

«Тому їм потрібно не лише заборонити громадянам збиратися у власній країні, а й депутатам заборонити вести прийом громадян», - сказав Турчинов.

Крім того, він підкреслив, що суд не має права скасовувати Конституцію.

«Ніхто не вправі забороняти нам бути вільними людьми, ніякий суд не має права скасовувати конституційні права громадян. Це можна зробити тільки на референдумі», - сказав Турчинов, наголосивши, що безстрокова акція протесту проти незаконного ув’язнення Тимошенко триватиме до перемоги.

Замість післямови. Як відомо, в Україні тільки за часів більшовиків-сталінців засідання трибуналів відбувалися і вдень, і вночі. Невже ми дожилися до реставрації сталінщини?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.