Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чоловік Тимошенко сподівається, що суд змінить запобіжний захід

За право людини 4114 переглядів

Опубліковано - 8.08.2011 09:58 | Всі новини | Версія для друку

Чоловік Тимошенко сподівається, що суд змінить запобіжний захід
Чоловік Тимошенко сподівається, що суд змінить запобіжний захід
Чоловік екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Олександр сподівається, що суд змінить міру запобіжного заходу його дружині і звільнить її з-під варти.

Про це він сказав сьогодні в журналістам біля Печерського райсуду Києва, який сьогодні продовжить розгляд справи Тимошенко.

«Звичайно, хотілося б сподіватися, що у влади вистачить розуму, щоб змінити міру запобіжного заходу, і щоб вона (Тимошенко – УНІАН) вийшла на волю. Не знаємо, як поведе себе влада і Адміністрація Президента», - сказав О.Тимошенко.

Він також висловив сподівання, що йому сьогодні вдасться пройти до приміщення суду і побачити свою дружину.

«Я сподіваюся пройти у приміщення, щоб якось побачитися, оскільки зранку із п’ятниці я Юлю не бачив. Як ми проведи її на суд, в той день, коли її заарештували, більше я її не бачив, і нас – ні родичів, ні адвокатів - практично не пускали (до неї)», - сказав О.Тимошенко.

Відповідаючи на запитання, чи є у нього інформація про стан здоров’я дружини, О.Тимошенко зазначив: «Приблизно є - почувається бадьоро, впевнено. Ну, як завжди».

Як повідомлялося раніше, 5 серпня головуючий у судовому процесі з розгляду кримінальної справи Ю.Тимошенко суддя Печерського районного суду Києва Родіон Кіреєв задовольнив клопотання прокуратури про зміну для екс-прем`єра міри запобіжного заходу з підписки про невиїзд на взяття під варту.

Своє рішення суддя аргументував «системними порушеннями, перешкоджанням у встановленні істини, порушенням порядку під час розгляду справи з боку Ю.Тимошенко».

Ю.Тимошенко перебує у Лук’янівському СІЗО.

Сьогодні суд продовжить розгляд «газової» справи екс-прем’єра.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.