Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Біля Печерського суду триває мітинг опозиційних сил

Політика 5401 перегляд

Опубліковано - 8.08.2011 15:05 | Всі новини | Версія для друку

Біля Печерського суду триває мітинг опозиційних сил
Біля Печерського суду триває мітинг опозиційних сил
Біля Печерського районного суду Києва, де сьогодні розглядаються кримінальні справи Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, зараз знаходиться біля 10 тисяч громадян.

В акції протесту беруть участь опозиційні політичні партії: "Батьківщина", "Народна самооборона", НРУ, "За Україну", ПРП, "Громадянська позиція", "Фронт змін", "Партія захисників Вітчизни", ВО "Свобода", "Європейська партія"; а також громадські організації: "Новий Київ" та "Спільна Справа".

Виступаючи перед будівлею Печерського суду, народний депутат Сергій Соболєв заявив, що демократичні парламентські сили створили Комітет опору диктатурі в Україні. Зокрема, організаторами Комітету стали партії: "Батьківщина", "Наша Україна", "Європейська партія", "Партія захисників Вітчизни", "Фронт змін", ПРП, "Громадянська позиція", НРУ, "Народна самооборона".

"Це підтверджує те, що демократичні сили готові об’єднуватись не лише тоді, коли важко комусь одному, а коли важко усім", - сказав Сергій Соболєв, додавши, що Комітет опору диктатурі ініціюватиме проведення позачергової сесії Верховної Ради для розгляду поточної політичної ситуації в країні.

Натомість поруч з мітингуючими знаходяться автобуси зі співробітниками "Беркуту" та київський полк міліції. Вони розташувалися по обидві сторони вулиці Богдана Хмельницького: від вулиці Хрещатик до станції метро "Театральна"; а також по обидві сторони Хрещатика: від вулиці Богдана Хмельницького до Бесарабської площі.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.