Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Freedom House закликає негайно звільнити Тимошенко

Світ навколо нас 4099 переглядів

Опубліковано - 9.08.2011 11:32 | Всі новини | Версія для друку

Freedom House закликає негайно звільнити Тимошенко
Freedom House закликає негайно звільнити Тимошенко
Правозахисна організація Freedom House виражає своє обурення з приводу арешту екс-прем’єр-міністра і лідера опозиції Юлії Тимошенко і закликає до її негайного звільнення.

"Ця дія, в якій відсутній який-небудь авторитет, як в очах міжнародної громадськості, так і серед багатьох українців, є останнім раундом в невпинному переслідуванні уряду Юлії Тимошенко і інших провідних політичних опонентів", - відзначається в заяві організації.

В організації також підкреслили, що "розвиток ситуації цього процесу зміцнює розуміння того, що нинішня адміністрація вибірково переслідує Тимошенко, щоб змусити її мовчати".

Президент Freedom House Девід Крамер підкреслює, що для "збереження статусу надійного партнера для США і Європейського союзу, Україна повинна зробити більше, щоб продемонструвати свою прихильність верховенству права і припинити такі сумнівні розгляди".

Як відомо, Печерський суд заарештував Тимошенко в п'ятницю, 5 серпня. В понеділок, 8 серпня, Печерський районний суд двічі відмовився змінити для Юлії Тимошенко запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на не пов'язану з утриманням під арештом міру.

Нагадаємо, раніше уряд США висловив стурбованість з приводу арешту екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко і вимагав негайного її звільнення.

Затримання Тимошенко негативно оцінили також у Великобританії та Канаді.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.