Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна для людей. Вагон-гараж для Януковича коштуватиме нам лише 12 млн. грн.

Втрата 10684 перегляди

Опубліковано - 9.08.2011 12:29 | Всі новини | Версія для друку

Україна для людей. Вагон-гараж для Януковича коштуватиме нам лише 12 млн. грн.
Україна для людей. Вагон-гараж для Януковича коштуватиме нам лише 12 млн. грн.
ДТГО «Південно-Західна залізниця» за результатами тендеру 18 липня уклало угоду з ПАТ «Крюковський вагонобудівний завод» на придбання вагона-гаража вартістю 12,12 млн грн.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель»

Як повідомляв голова правління Крюківського заводу Євген Хворост, до виготовлення кузова вагона-гаража підприємство приступить в серпні.

«У нас є невелике замовлення – вагон-гараж, призначений для перевезення автомобілів Президента. Це спецвагон. Якщо Президент їде на якусь зустріч, то спершу ці автомобілі перевозяться у вагоні, а потім вони зустрічають його в аеропорту», – сказав він.

Згідно з технічним завданням, вагон-гараж матиме одне чотиримісне купе, одне двомісне купе, одне двомісне купе для провідників, одне приміщення кухні-їдальні, один туалет і одне гаражне приміщення на два автомобілі.

Вагон буде оснащено системою внутрішнього відео спостереження (дві камери в гаражному відділенні і монітори в купе охорони), автономною системою кондиціювання, пожежною і охоронною сигналізацією. У всіх відділеннях будуть розетки на 220 вольт і телевізори. В кухні буде встановлено холодильник, мікрохвильову і електричну печі, відеомагнітофон. Повністю технічне завдання з вимогами до якості вагону-гаражу тут.

Раніше підприємство, одним з головних акціонерів якого є віце-прем’єр Сергій Тігіпко, вже випустило два подібних спецвагони.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Втрата»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.