Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Комітет опору диктатурі вже має план

За право людини 6621 перегляд

Опубліковано - 9.08.2011 20:27 | Всі новини | Версія для друку

Комітет опору диктатурі вже має план
Комітет опору диктатурі вже має план
Сьогодні відбулося друге засідання Комітету опору диктатурі, де були визначені ключові напрямки роботи на найближчий час і на перспективу.

Про це повідомив народний депутат Сергій Соболєв.

«Дуже приємно, що були присутні практично всі перші особи в повному складі», - зазначив він, додавши, що на сьогоднішній день ще дві партії долучилися до Комітету опору – Українська соціал-демократична партія і партія «Свобода».

«Ми склали план дій, який має чотири складові. Перш за все – це безпосередньо все, що стосується акцій навколо Печерського суду, підтримки Юлії Тимошенко і все, що стосується нашої стратегії поведінки навколо цього суду», - сказав Соболєв.

«Окремо ми розглянули підготовку до 24 серпня як спільної акції всіх опозиційних сил. Ми виробили конкретний план, створили оргкомітет з підготовки до відзначення двадцятої річниці незалежності України і фактично розпочали цю роботу», - повідомив він.

Сергій Соболєв також повідомив, що розглядалися питання, які стосуються відкриття першої сесії парламенту, і «створена робоча група, яка вже почала опрацьовувати ключові моменти, які стосуються роботи на сесії».

«Ми також безпосередньо проговорили питання нашої координації зусиль з виборчого законодавства», - додав він.

«Все це говорить про те, що Комітет опору диктатурі почав активно діяти. Питання є дуже і дуже необхідними, життєвими. Я переконаний, що Комітет зможе реалізувати поставлені завдання опору диктатурі, повернення України в демократичне русло розвитку», - резюмував Сергій Соболєв.

Як відомо, до Комітету опору диктатурі увійшли партія «Батьківщина», «Наша Україна», «Європейська партія», «Партія захисників вітчизни», «Фронт змін», «Реформи і порядок», «Громадянська позиція», «Народний Рух України», «Народна самооборона», Українська соціал-демократична партія, партія «Свобода».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.