Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія погодилася видати Україні Романа Ландіка

Кримінал 5134 перегляди

Опубліковано - 11.08.2011 13:54 | Всі новини | Версія для друку

Росія погодилася видати Україні Романа Ландіка
Росія погодилася видати Україні Романа Ландіка
Генеральна прокуратура Росії задовольнила запит Генпрокуратури України про видачу депутата Луганської міськради Романа Ландіка.

"З метою фактичної передачі Ландіка Р.В. в Україну Генеральною прокуратурою України дані відповідні доручення українським компетентним органам", - повідомили в ГПУ.

Раніше у Москві пояснили, що затримка з видачею Ландика пов'язана з тим, що щодо нього проводиться "екстрадиційна перевірка".

Наразі Роман Ландік перебуває у слідчому ізоляторі у Краснодарі.

Як повідомлялося раніше, в Україні депутату Луганської міськради Роману Ландіку висунуто обвинувачення у хуліганстві. Скандал спалахнув після того, як в Інтернет потрапило відео, на якому Ландік в ресторані кидається з кулаками на молоду дівчину, а пізніше починає тягати її за волосся по підлозі.

Цей запис з камер спостереження викликав великий резонанс і проведення акцій в різних містах з вимогами "припинити свавілля мажорів". Батько Романа – Володимир Ландик - є депутатом Верховної ради від Партії регіонів.

До речі, після скандалу самого Романа Ландіка виключили з Партії регіонів і з фракції ПР у міськраді та ініціювали його позбавлення депутатського мандату.

Сам Ландік свою провину заперечує.

10 липня його затримали в російському Краснодарі, як потім пояснили в прокуратурі РФ, "у зв'язку з його знаходженням в міждержавному розшуку, оголошеному правоохоронними органами України".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.