Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За погрози шахтареві відповідатимуть губернатор і директор

Скандал 4212 переглядів

Опубліковано - 11.08.2011 23:29 | Всі новини | Версія для друку

За погрози шахтареві відповідатимуть губернатор і директор
За погрози шахтареві відповідатимуть губернатор і директор
Доля гірника шахти «Суходільська-Східна» Ігоря Сметаніна, який розповів після вибуху правду про рівень техніки безпеки на підприємстві, перебуває під особистим контролем прем`єр-міністра України Миколи Азарова.

Про це прем`єр заявив сьогодні в Запоріжжі.

За словами Азарова, напередодні губернатор Луганської області особисто запевнив його в тому, що шахтар працевлаштований.

Крім того, прем`єр наголосив, що якщо до нього надійде інформація, що це не так, і що дійсно, як заявляють профспілки, Сметаніну погрожують, то і губернатор, і директор шахти за це відповідатимуть.

Як повідомлялося раніше, у ніч на 29 липня на шахті «Суходільська-Східна» ПАТ «Краснодонвугілля» (Луганська область) сталася аварія, яка забрала життя 28 гірників.

Сметаніна було звільнено після того, як в Інтернет потрапило відео, де він розповідає про важкі умови праці на шахті, про те, що справжня причина аварії – «потогінна система праці» на шахті.

Як повідомив на прес-конференції, голова Трудового руху «Солідарність» Костянтин Ільченко, Сметанін, який розповів в інтерв’ю ЗМІ правду про реальні умови праці у шахті, “переховується”.

“Я з ним розмовляв. Він дав згоду взяти участь сьогодні (11 серпня) в нашій прес-конференції. Але після цієї розмови з ним говорили міліціонери, з ним вели бесіду бандити і пообіцяли йому, що його знайдуть в посадці і ніхто й пальцем не поворухне. І людина злякалась. Отак живуть люди в Луганській області”, - сказав Ільченко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.