Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тігіпко попередив про нові експерименти над народом

Влада 3593 перегляди

Опубліковано - 16.08.2011 20:26 | Всі новини | Версія для друку

Тігіпко попередив про нові експерименти над народом
Тігіпко попередив про нові експерименти над народом
Сергій Тігіпко, віце-прем’єр-міністр, міністр соціальної політики, голова партії Сильна України, обіцяє проведення чергового блоку реформ в Україні вже з вересня цього року. Про це він заявив у вівторок під час спільного брифінгу із прем’єр-міністром України Миколою Азаровим.

За його словами, потрібно збільшити конкуренцію і додати приватної ініціативи, особливо від стратегічних інвесторів. "А з іншого боку, ми повинні зробити чітке, прозоре і, якщо хочете, часом жорстке державне регулювання", - додав він.

"Я буду працювати. Готовий з вересня давати нові ініціативи. Я ще не був у відпустці, от зараз, може, на тиждень піду. Ми вже підготували черговий блок реформ, які потрібні країні. І надалі, я вам гарантую, на це ми звертатимемо увагу. Зараз нам потрібно насамперед думати, яким чином об'єднатися і боротися з корупцією, яка, на жаль, нівелює ті реформи і зміни, які ми вже провели", - зазначив Сергій Тігіпко.

Він підкреслив, що ініціюючи об'єднання Партії регіонів із Сильною Україною, виходив з інтересів модернізації країни. "Я вважаю, якщо відкинути особисті амбіції, то входячи практично в партію влади, зсередини продукувати, виробляти і запроваджувати ці рішення буде набагато легше. Країні сьогодні потрібні реформи, потрібна модернізація. Крапка", - підкреслив віце-прем'єр-міністр.

Тігіпко також підкреслив, що реформи в Україні повинні проводитися комплексно. "Для мене зараз є дві ключові позиції. По-перше, комплексність. Нам потрібен цілий ряд змін, якщо ми хочемо отримати відповідний результат. І, безумовно, у цей комплекс входить сфера енергетики, а також ключова реформа в секторі сільського господарства", - вважає політик.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.