Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко пояснила, чому не ставила запитань Ющенку

Пістолетне право 4141 перегляд

Опубліковано - 17.08.2011 14:11 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко пояснила, чому не ставила запитань Ющенку
Тимошенко пояснила, чому не ставила запитань Ющенку
Лідер партії “Батьківщина”, екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко відмовилася ставити запитання екс-президенту Віктору Ющенку, який сьогодні виступав в суді в якості свідка.

"Всі пояснення я дам суду. А зараз я не буду ставити запитання свідку, тому що не хочу, щоб в цьому суді судили помаранчеву революцію, не хочу, щоб тут були склоки і з'ясування стосунків між президентом і прем’єр-міністром. Все, що сказав Віктор Андрійович, хай залишиться на його совісті. Я не буду ставити питання, бо не хочу тішити Банкову", - заявила Тимошенко у судовому засіданні.

Така позиція лідера партії "Батьківщина" була сприйнята присутніми в залі оплесками.

Після Ющенка у суді розпочався допит колишнього уповноваженого Президента України з міжнародних питань енергетичної безпеки Богдана Соколовського. Він, зокрема, підтвердив, що прем'єр-міністр мав право давати вказівки керівництву "Нафтогазу" під час переговорів у Москві.

Як відомо, минулого тижня свідок у справі Юлії Тимошенко, колишній перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов заявив у суді, що газові переговори у Москві у грудні 2008 року було зірвано фактично через позицію Віктора Ющенка, який не хотів допустити усунення з газового ринку корупційної структури "Росукренерго".

За словами Турчинова, Президент Віктор Ющенко мав тісні зв’язки із співзасновником "Росукренерго", про що свідчили його політичні дії. "Була сформована дуже чітка системи зв’язку між корпорацією "Росукренерго" і одним з її власників Дмитром Фірташем і Президентом України Віктором Ющенком. Коли керівництва урядів України і Російської Федерації вирішили працювати без посередників, у "Росукренерго" залишився єдиний аргумент – це позиція Президента Ющенка. Інших аргументів, ніж інтереси "Росукренерго", для зриву переговорів 31 грудня (2008 року) не було", - наголосив свідок.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Особа, що не володіє мовою народу, на землі якого проживає, - гість або окупант, або раб цього окупанта”
Карл Маркс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.