Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Кремлі спростували Ющенка, а у Ющенка - Кремль

Скандал 5038 переглядів

Опубліковано - 17.08.2011 22:42 | Всі новини | Версія для друку

У Кремлі спростували Ющенка, а у Ющенка - Кремль
У Кремлі спростували Ющенка, а у Ющенка - Кремль
Високопоставлений представник адміністрації президента РФ Дмітрія Медвєдєва прокоментував на прохання журналістів виступ колишнього Президента України Віктора Ющенка у Печерському районному суді в Києві

За його словами, заяви Ющенка про його нібито непричетність до укладання газових контрактів з Росією не відповідають дійсності.

"Ющенко обманює свій суд", - підкреслив представник Кремля.

"Перебуваючи на посаді президента, він особисто хотів отримати політичні дивіденди і пропонував Президенту Росії Дмітрію Медвєдєву самим підписати угоду про врегулювання газових проблем", - повідомило джерело.

"На це йому було сказано, що це питання знаходиться в компетенції урядів двох країн", - додало джерело.

"Крім того, у телефонних розмовах з Дмітрієм Медвєдєвим пізніше Ющенко прямо заявляв, що він повністю довіряє Юлії Тимошенко, вона має усі необхідні повноваження, і що він підтримає досягнуті з Росією угоди", - зазначив представник адміністрації Кремля.

Між тим, третій Президент України Віктор Ющенко ніколи позитивно не оцінював газові угоди 2009 року, заявляє його прес-секретар Ірина Ванникова.

"Позиція Віктора Ющенка є послідовною, і спрямована на пошук аргументів для відміни цих угод. Як Президент країни і професійний економіст, Віктор Андрійович ніколи не давав позитивної оцінки московським газовим угодам 2009 року, оскільки для будь-якого об’єктивного спостерігача очевидно, наскільки ці домовленості являються економічно і політично невигідними для України", - цитує слова Ванникової прес-служба Нашої України.

"Негативна оцінка Віктором Ющенком газових угод, підписаних екс-прем’єром у січні 2009 року, не означає, що він підтримує неправові дії влади проти Юлії Тимошенко, зокрема, її ув’язнення до винесення постанови суду", - заявила прес-секретар, коментуючи його виступ свідком по справі Тимошенко на засіданні Печерського райсуду Києва.

Вона додала, що Ющенко неодноразово застерігав нинішню владу від використання суду у політичних цілях і підміни правосуддя політичними розправами над опонентами. "Як і мільйони українців, екс-президент вимагає від влади забезпечити відкритий і неупереджений судовий розгляд усіх резонансних справ", - підкреслила Ванникова.

Прес-секретар додала, що Ющенко підтримує вимоги української і міжнародної громадськості про припинення порушення прав обвинувачених на справедливий судовий захист, звільнення їх з-під незаконного арешту, оголошення обвинувальних висновків і надання вільного доступу ЗМІ до освітлення процесів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.