Аратта - На головну

29 квітня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ГПУ переконалася, що тіла Гонгадзе у Словаччині немає

Кримінал 7042 перегляди

Опубліковано - 28.11.2006 18:16 | Всі новини | Версія для друку

ГПУ переконалася, що тіла Гонгадзе у Словаччині немає
ГПУ переконалася, що тіла Гонгадзе у Словаччині немає
Генеральна прокуратура України отримала інформацію з Національного бюро Інтерполу Словаччини, яка свідчить, що знайдене на території цієї країни тіло не може бути тілом зниклого журналіста Георгія Гонгадзе.

Як зазначили у прес-службі, до Генеральної прокуратури України надійшла офіційна інформація з м. Братислави від Національного бюро Інтерполу, яка засвідчує, що прикмети знайденого на території Словаччини у 2001 році тіла не відповідають прикметам загиблого журналіста Георгія Гонгадзе.

Нагадуємо, сьогодні Генпрокурор України Олександр Медведько повідомив, що Генпрокуратура звернулася з офіційним запитом до прокуратури Словаччини про надання інформації щодо тіла, яке було знайдене в квітні 2001 року на території Словаччини й могло бути тілом Гонгадзе.

Від “Аратти”: ми вчергове вражені “пінкертонами” із ГПУ. Судіть самі: йде закритий судовий процес, на якому розглядається справа по вбивству журналіста Гонгадзе. Є на ньому обвинуваченні, яким висунуто офіційне обвинувачення у скоєнні злочину, яке вони під час слідства підтвердили. Проте, як виявилося, те, що таращанське тіло належить Георгію має сумнів не тільки його мати, але й ГПУ! Мабуть не все ладно у позиціях державного обвинувачення, якщо відпрацьовуються “аварійні варіанти”. Не вже знов на лаві пізсудних чергові “вередюки”?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.