Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські націоналісти у парламенті реалізують сценарій на розкол України

Захист держави 8265 переглядів

Опубліковано - 31.08.2011 11:24 | Всі новини | Версія для друку

Російські націоналісти у парламенті реалізують сценарій на розкол України
Російські націоналісти у парламенті реалізують сценарій на розкол України
Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко вважає, що спроба на більшості території України зробити російську мову регіональною – це складова доктрини російських націоналістів по розколу України.

Про це він сказав у вівторок в ефірі 5 каналу.

Томенко зазначив, що Законопроект стосовно мовної політики,зареєстрований у парламенті народними депутатами від Партії регіонів, є давньою доктриною російських націоналістів. Згідно з якою, для того, щоб Україна потрапила під вплив Росії, одним з ключових завдань є узаконити регіональні мови і таким чином поділити Україну на дві частини. «Тобто зробити дві такі своєрідні України – одну правильну, проросійську, а іншу – ні», - сказав політик. «Тож насправді це російські націоналісти в українській владі, які представляють російських націоналістів російської влади просто реалізують цей документ, який написаний в Росії», - додав він.

Томенко також наголосив, що такий підхід радикальної частини російських політиків, особливо напередодні президентських виборів, стає все більш популярним і в цілому у російської влади.

Водночас, Віце-спікер наголосив, що якщо влада підтримає даний Законопроект і більшість проголосує за нього хоча б у першому читанні, «тоді українська влада реалізовує російський націоналістичний проект, яким просто хоче розвалити нашу країну». «Це перший крок до розвалу України», - додав він. Пояснюючи свою думку, він наголосив, що важко уявити собі наслідки того, коли державні стандарти життя в половини країни одні, а у половини – інші. Він нагадав, що, згідно з дослідженнями, на побутовому рівні більшість говорить українською мовою. «Якщо мовою освіти і державної служби на половині території буде російська – це кінець Української Держави», - підсумував Томенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.