Аратта - На головну

19 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада свідомо знищує Юрія Луценка

Пістолетне право 4054 перегляди

Опубліковано - 1.09.2011 16:50 | Всі новини | Версія для друку

Влада свідомо знищує Юрія Луценка
Влада свідомо знищує Юрія Луценка
Родина та захист екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка вимагає забезпечити йому конституційне право на медичне забезпечення шляхом госпіталізації в спеціалізовану клініку та проведення належного лікування.

Про це на прес-конференції заявила дружина Ірина Луценко, повідомляє прес-служба «Народної Самооборони».

Вона повідомила, що лікарі, обстеживши 30 серпня 2011 року Юрія Луценка в Київському слідчому ізоляторі за клопотанням захисту, встановили негативну динаміку стану здоров’я заарештованого. Комісійний огляд провели спеціалісти, надані Міністерством охорони здоров’я - професор кафедри внутрішньої медицини №1 Національного медичного університету ім. О.Богомольця Ткач С.М. та головний дієтолог Міністерства охорони здоров’я України доцент кафедри внутрішньої медицини №1 цього університету Швець О.В.

Окрім того, Ірина Луценко повідомила, що тільки вчора вона отримала на руки попередній висновок лікарів від 28 травня 2011 року, в якому вже тоді був поставлений діагноз «пептична виразка шлунку та ерозійний гастрит», який потребував негайного переведення Ю.Луценка в спеціалізовану клініку для подальшого лікування.

Натомість керівництво СІЗО свідомо протягом трьох місяців приховувало офіційну інформацію про тяжкий стан здоров’я Юрія Луценка і змушувало робити висновки із візуальних спостережень, що насторожували.

«Попри те, що групою експертів МОЗ встановлено, що враховуючи прогресуючий стан захворювання, хворому, з метою уточнення діагнозу, обов’язково необхідне лікування із дообстеженням в умовах спеціалізованого гастроентерологічного стаціонару, сьогодні Печерський районний суд не дав дозволу на госпіталізацію Юрія Луценка в спеціалізований заклад», - наголосила Ірина Луценко. – «Без пояснення причин, просто відмовлено».

У медичному висновку, який зачитала Ірина Луценко, лікарями вказано: «У разі непроведення термінового належного лікування Юрія Луценка можливі незворотні негативні процеси розвитку захворювань кишково-шлункового тракту, подальше прогресування цирозу печінки з його декомпенсацією, розвитком ускладнень (крововиливів тощо) і трансформацією у рак».

«Влада свідомо знищує мого чоловіка фізично», - наголосила Ірина Луценко.

Додамо, що Юрій Луценко залишається у камері Лук’янівського СІЗО без належного медичного забезпечення в той час як судді, що розглядають його справу у суді, пішли у відпустку.

Нагадаємо також і сумновідомий факт смерті російського в’язня Сергія Магнітського, який став відомий в усьому світі через недотримання прав людини та відмову заарештованому в належному медичному обстеженні та лікуванні. У випадку С. Магнітського слідство замінило фактичні діагнози захворювань, що розвинулися у заарештованого в СІЗО, новими, не підтвердженими його медичними документами, намагаючись приховати умисний характер дій медпрацівників та посадових осіб СІЗО «Бутирка».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.