Аратта - На головну

28 квітня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суд над Тимошенко остаточно перетворився у більшовицький трибунал

Пістолетне право 4007 переглядів

Опубліковано - 2.09.2011 13:58 | Всі новини | Версія для друку

Суд над Тимошенко остаточно перетворився у більшовицький трибунал
Суд над Тимошенко остаточно перетворився у більшовицький трибунал
Адвокат Юлії Тимошенко Юрій Сухов заявляє, що у матеріалах справи відсутні фінансові документи та договори на транзит газу між НАК «Нафтогазом» та «Укртрансгазом», які доводять відсутність збитків та невинуватість Юлії Тимошенко.

Він повідомив, що сьогодні у суді відбуватиметься допит експертів, яким захист обов’язково задасть питання з приводу того як проводилася експертиза газових контрактів, якщо їх немає навіть у матеріалах справи.

«Або експерт написав невірні відомості, що він ці контракти досліджував, або слідчий після експертизи ці контракти кудись подів та не включив до справи»,- зазначив Юрій Сухов.

«Або один, або інший зробив дії, яким треба давати кримінальну оцінку», - додав він.

Адвокат також підтвердив, що вчора все ж таки до справи було долучено науково-консультативний висновок визнаного фахівця з кримінального права - завідувача кафедри кримінального права та кримінології Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, професора Андрушка.

«З одного боку, суд задовольнив наше клопотання і долучив до розгляду економічні експертизи та науково-консультативний висновок національного університету Шевченка, в якому зазначається про відсутність складу злочину та зроблено нормативно-правовий аналіз обвинувального висновку, де чітко зроблений аналіз, в якому зазначено, що обвинувальний висновок за своїм змістом не містить наявності складу злочину та перевищення службових повноважень», - сказав Юрій Сухов.

«А з іншого боку - суд відмовив у задоволенні наших клопотань про залучення висновку незалежного міжнародного аудиту компанії «Ернст&Янг» і в залученні контрактів між НАК «Нафтогаз України» та «Укртрансгазом», на підставі яких поставлявся у 2009 році технічний газ», - зазначив адвокат.

«Ці документи є принциповими, адже вони містять інформацію, яка безумовно виправдовує Юлію Тимошенко», - наголосив Юрій Сухов.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Марно пояснювати дурням і начальникам: перші слухають і нічого не розуміють, другі все розуміють і тому не слухають”
Михайло Мамчич

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.