Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Депутатів не пустили до Тимошенко і Луценка

Пістолетне право 3707 переглядів

Опубліковано - 13.09.2011 17:12 | Всі новини | Версія для друку

Депутатів не пустили до Тимошенко і Луценка
Депутатів не пустили до Тимошенко і Луценка
Народні депутати не змогли зустрітися з Юлією Тимошенко та Юрієм Луценком у Лук’янівському СІЗО.

Як повідомив журналістам Сергій Соболєв, дозвіл на допуск до підсудних мав надати суд.

«Суд відмовив у допуску, хоча зараз у суді вже стадія судових дебатів і Тимошенко не може впливати ні на слідство, ні на свідків», - наголосив він.

Народний депутат назвав такі дії суду неправомірними, оскільки, наголосив він, перш ніж оголошувати таку довгу перерву суд мав розглянути клопотання про зміну запобіжного заходу.

Водночас він повідомив, що група народних депутатів – Сергій Соболєв, Остап Семерак, Руслан Князевич, Арсеній Яценюк - з дозволу керівництва Лук’янівського СІЗО змогли ознайомитися з умовами утримання громадян.

За словами Сергія Соболєва, «ці умови жахливі».

Зокрема, зазначив він, людям не надаються медичні послуги належної якості, годують неякісною їжею, камери переповнені - у камерах, розрахованих на дві людини, знаходиться по 5-6 осіб, серед яких є хворі на відкриту форму туберкульозу.

Соболєв повідомив, що опозиція в терміновому порядку ініціюватиме в парламенті ухвалення законів, які допоможуть вирішити питання надання належної медичної допомоги людям, які утримуються під вартою.

На думку народного депутата, необхідно законодавчо передбачити, щоб до громадян, які знаходяться у СІЗО, безперешкодно допускали лікарів, яким вони довіряють, «щоб життя людини не ставилося під загрозу».

«Лише декриміналізація статей, яким немає аналогу у демократичних країнах, дозволить вже сьогодні випустити з СІЗО як мінімум третину людей», - резюмував він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чим обмеженішим є світогляд людини, чим менше вона знайома з історією, природою і філософією, тим щиріша її прихильність до своєї релігії ”
Людвіг Фейєрбах

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.