Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Печерський суд не видає адвокатам всі матеріали зі справи Тимошенко

Пістолетне право 3785 переглядів

Опубліковано - 14.09.2011 17:41 | Всі новини | Версія для друку

Печерський суд не видає адвокатам всі матеріали зі справи Тимошенко
Печерський суд не видає адвокатам всі матеріали зі справи Тимошенко
Захисник Юлії Тимошенко Олександр Плахотнюк заявляє, що стороні захисту не були надані для ознайомлення всі томи матеріалів кримінальної справи, порушеної стосовно екс-прем’єра.

"Я сьогодні був в Печерському суді і, на жаль, всі матеріали справи не були надані для ознайомлення. Мотивування різне – або ще не прошиті томи, або суд працює з іншими томами. Тобто, на жаль, на сьогоднішній день ми маємо можливість ознайомлюватися з матеріалами справи, але ми не маємо матеріальної частини, з якою треба ознайомлюватися", - сказав Олександр Плахотнюк сьогодні на прес-конференції.

Адвокат повідомив журналістам, що перерва у судовому засіданні буде використана захисниками для ознайомлення з наявними матеріалами справи, а також для удосконалення тексту виступу у судових дебатах.

"Хотілося б зазначити, що захист в понеділок до дебатів готовий був. Більше того – в понеділок не було жодного клопотання з боку захисту про оголошення перерви і надання часу для підготовки виступу у дебатах. Ми будемо використовувати час на те, щоб максимально ознайомитися з матеріалами справи, які будуть сформовані. Зрозуміло, що ми будемо якимось чином підчищати свій виступ у дебатах", - підкреслив він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.