Аратта - На головну

5 травня 2024, неділя

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Донецьку просили вибачення у Бога, за те, що обрали недостойну владу

За право людини 4691 перегляд

Опубліковано - 16.09.2011 12:48 | Всі новини | Версія для друку

У Донецьку просили вибачення у Бога, за те, що обрали недостойну владу
У Донецьку просили вибачення у Бога, за те, що обрали недостойну владу
У четвер, 15 вересня, на площі імені Леніна в Донецьку пройшов мітинг протесту проти зменшення пільг 16-ти категоріям громадян

На мітингу зібралося близько 200 осіб.

Акцію проводили представники окремого Бронзового козацького хреста дивізії «Україна» Українського реєстрового Козацтва. Вони вимагали скасування постанови Кабінету Міністрів України №63 від 05.09.2011 р. та проекту закону «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень». За словами мітингувальників, уряд незаконно намагається зменшити пенсії чорнобильцям і виплати дітям війни в 3-4 рази.

Під час мітингу капелан Українського реєстрового Козацтва отець Сергій прочитав молитву і попросив присутніх на площі повторювати за ним. Зокрема представник духовенства сказав, що українці обрали недостойну владу: «Ми просимо тебе пробачити всі наші гріхи вчинком чи ділом, вільні та невільні, кровні або не кровні. І ми каємося, що ми зробили помилку перед тобою Господи і вибрали недостойних людей». Слідом за капеланом вибачення за неправильний вибір попросили і всі мітингувальники.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.