Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада провокує новий Майдан

Політика 4799 переглядів

Опубліковано - 16.09.2011 14:35 | Всі новини | Версія для друку

Влада провокує новий Майдан
Влада провокує новий Майдан
В інтерв’ю каналу «Чорноморка» Заступник Голови Верховної Ради, один з лідерів партії «Батьківщина» Микола Томенко сказав, що влада провокує суспільство на жорсткі протестні дії.

Про це повідомила прес-служба партії.

Томенко заявив, що останні дії міліції та рішення судів, які приймаються під тиском влади, дійшли до свого абсурдного кінця – в Україні вирішили заборонити не лише мітинги і демонстрації, а й пікети, аргументуючи це начебто захистом національної безпеки.

«Якщо в сучасній державі ХХІ століття забороняється вийти на пікет з гаслами, в яких написано «ні політичним репресіям» чи «за демократичну Україну», - влада може погано закінчити, оскільки суспільство, яке не отримує можливості в законний спосіб висловлювати свою точку зору, буде це робити в не правовий спосіб», - наголосив політик.

Так Томенко прокоментував те, що партія «Батьківщина» сьогодні мала намір провести біля Лівадійського палацу, де проходить 8-ма Ялтинська щорічна зустріч, пікети з плакатами стосовно політичних репресій та судового процесу над Юлією Тимошенко, натомість транспорт з учасниками пікету не випустили за межі Сімферополя, а тому пікет було розташовано вздовж дороги на виїзді з міста.

Підсумовуючи, Микола Томенко ще раз наголосив, що пікет - це природне політичне і конституційно передбачене право громадян.

Він також нагадав, що навіть у найгірші часи громадяни мали таку можливість і для цього треба було лише попередити про місце проведення такої протестної акції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.