Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Хроніки дерибану. Чий інтерес стоїть за “зачисткою” столичного Гідропарку?

Скандал 3944 перегляди

Опубліковано - 19.09.2011 13:52 | Всі новини | Версія для друку

Хроніки дерибану. Чий інтерес стоїть за “зачисткою” столичного Гідропарку?
Хроніки дерибану. Чий інтерес стоїть за “зачисткою” столичного Гідропарку?
Власники розважальних закладів, розташованих у столичному Гідропарку впевнені, що нічні клуби зносять, щоб зачистити територію для сина Президента Віктора Януковича, який зацікавився цією територією.

«Уже всім ясно, що незабаром дійде черга і до закладів, розташованих у капітальних спорудах. Не знесуть тільки ті будівлі, власники яких віддадуть не менше 50% частки в своєму бізнесі людям при владі. Ходять чутки, що територією Гідропарку зацікавився син президента України Віктора Януковича, який збирається забудувати цю територію», - заявляють бізнесмени.

Джерело в КМДА повідомило, що замовлення на розчищення острова від дрібних комерсантів дійсно виходить прямо з Адміністрації Президента. У комунальному підприємстві «Плесо» підтвердили, що зараз масово розривають з підприємцями договори на впорядкування території і чекають подальших розпоряджень щодо подальших дій.

Також підприємці скаржаться, що в останні роки їм нав´язали договори про впорядкування території, які як з´ясувалося, не мають ніякої юридичної сили.

«За цими угодами бізнесмени платили Плесо з кожного закладу по 3 тисячі гривень на місяць. А в результаті людей вигнали зі своїх робочих місць руками прокуратури. Тільки в мене знесли чотири кафе, навіть не видавши розпорядження на демонтаж», - сказала журналістам глава Асоціації з захисту прав підприємців та найманих працівників Гідропарку Наталія Папсуй.

Деякі торговці запевняють, що ордер на розміщення МАФ від Головархітектури можна отримати за 30 000 гривень, але і цей документ дає сумнівну гарантію збереження бізнесу терміном усього на півроку.

Як повідомлялося раніше, за розпорядженням міської прокуратури в київському Гідропарку знесуть усі нічні клуби, бари і ларьки. Тільки протягом останнього місяця на території Гідропарку знесли близько 50-ти тимчасових споруд.

За офіційною версією територія Гідропарку буде перетворена на спортивно-рекреаційну зону. Планується, що на її базі буде проводитися підготовка дитячих команд Києва з різних видів спорту, проведення спортивних заходів та соціальних акцій.

Для цієї мети в Гідропарку пропонується встановити спортивні споруди для футболу, пляжного футболу та інших видів спорту та організувати додаткову інфраструктуру для відпочинку, спортивних змагань, туризму.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.