Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


За дешевий газ для олігархів. Бойко фактично роздерибанив газоносний шельф

Газоват 4880 переглядів

Опубліковано - 29.09.2011 14:29 | Всі новини | Версія для друку

За дешевий газ для олігархів. Бойко фактично роздерибанив газоносний шельф
За дешевий газ для олігархів. Бойко фактично роздерибанив газоносний шельф
ВАТ «Газпром» зацікавлене у спільній з НАК «Нафтогаз України» розробці нафтогазоносної структури Паласа (західна частина шельфу Чорного моря).

про це повідомив сьогодні журналістів у Києві заступник голови правління ВАТ «Нафтогаз України» Вадим Чупрун.

Водночас він не зміг уточнити, чи буде підписано відповідну угоду між компаніями під час сьогоднішньої енергетичної конференції в Києві, присвяченої питанням розвитку і модернізації української ГТС.

Чупрун також повідомив, що «Нафтогаз» має намір підписати угоду з італійським концерном Eni, яка, зокрема, передбачатиме спільну реабілітацію газових свердловин західного регіону України.

Нагадаємо, у грудні 2010 року глава російського газового холдингу Алєксєй Міллер і голова українського Міненерговугілля Юрій Бойко домовилися про створення двох спільних підприємств: з видобутку газу з вугільних пластів на території України і з розробки структури Паласа на шельфі Чорного моря.

У березні 2011 року Рада директорів ВАТ «Газпром» доручила правлінню холдингу продовжити роботу з Україною зі створення спільних підприємств у сфері видобутку вуглеводнів.

21 червня п.р. голова правління НАК «Нафтогаз України» Євген Бакулін повідомив журналістів у Москві, що НАК «Нафтогаз України» і ВАТ «Газпром» приступили до створення спільного підприємства з розробки шельфу Чорного моря.

При цьому голова «Нафтогазу» відмовився повідомити терміни завершення процедури створення СП, відзначивши, що ведеться оцінка необхідних інвестицій і витрат.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Газоват»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.