Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко й не сподівається, що замовна справа закінчиться її виправданням

Пістолетне право 3680 переглядів

Опубліковано - 29.09.2011 16:15 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко й не сподівається, що замовна справа закінчиться її виправданням
Тимошенко й не сподівається, що замовна справа закінчиться її виправданням
Лідер партії “Батьківщина”, екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко припускає, що через замовний характер кримінальної справи їй буде виголошено обвинувальний, а не виправдувальний вирок.

"Повірте мені: вирок вже є, і якщо хтось в цьому залі або в суспільстві думає, що вирок буде виправдувальним, я хочу просто, щоб ви зараз не плекали надії. Вирок написаний, і він буде оголошений – саме обвинувальний", - сказала Тимошенко сьогодні під час судових дебатів.

Екс-прем'єр наголосила, що протягом судового процесу сторона захисту була поставлена в нерівні умови зі стороною обвинувачення.

"Це не був суд в класичному розумінні принципів судочинства. Це був суд дуже специфічний, це був суд без сторони захисту, ми були позбавлені права, по-перше, на повноцінний захист, і робили все в авральному режимі – робили та екю як могли. По-друге, це був суд без свідків, які запропоновані стороною захисту, це був суд без експертиз які би проводилися за участі сторони захисту, суд без запрошення експертів для того, щоб вони в цьому засіданні мали можливість дати хоч якісь пояснення", - констатувала вона.

"І тому я зараз говорю не для цього суду і не для цих прокурорів, які не представляють сьогодні ні закон, ні Конституцію, ні справедливість. Вони представляють сьогодні людей, які випадково дорвалися до влади і які сприймають країну", - підкреслила Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.