Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суддя Кіреєв дав Тимошенко право сказати останнє слово експромтом

Пістолетне право 3691 перегляд

Опубліковано - 30.09.2011 15:11 | Всі новини | Версія для друку

Суддя Кіреєв дав Тимошенко право сказати останнє слово експромтом
Суддя Кіреєв дав Тимошенко право сказати останнє слово експромтом
Головуючий у справі суддя Родіон Кірєєв фактично позбавив Юлію Тимошенко права на виголошення останнього слова у судовому процесі та оголосив про видалення суду до нарадчої кімнати для оголошення вироку у справі екс-прем’єра орієнтовно до 11 жовтня.

Натомість суддя не назвав точну годину, о котрій почнеться остання стадія судового розгляду справи Тимошенко – оголошення вироку.

"Я не відмовляюся від свого заключного слова, Я прошу надати час нам з захисниками, щоб ми мали можливість проаналізувати останню позицію обвинувачення, яка була оголошена. Не даючи мені права підготуватися до останнього слова, вивчити стенограму виступу у судових дебатах прокурорів та представника цивільного позивача, ви позбавляєте мене права на слово. Я позбавлена права підготуватися до заключного слова і позбавлена заключного слова. І ви, виконуючи свою владу, позбавили мене цього права", - заявила Юлія Тимошенко сьогодні після перерви у судовому засіданні, коди суддя декілька разів звертався до неї, наполягаючи виступити із останнім словом.

Суддя пояснив свою позицію тим, що нібито надвів стороні захисту достатньо часу для підготовки. На це Юлія Тимошенко відповіла, що два тижні перерви в судовому засіданні було взято для сторони обвинувачення, а не для захисту, який протягом цього часу завершував вивчення матеріалів справи.

"Якщо ви відмовите мені у праві підготуватися до заключного слова та виголосити його, то ви доведете, що правосуддя тут нічого не варте. Це просто перехід за межу, яку ви перетинаєте", - заявила .

Юлія Тимошенко переконана, що позбавлення її можливості підготовки до заключного слова пов’язано із графіком пришвидшення судового процесу, який контролюється владою і від якого суддя не хоче відступати. "За це вам доведеться відповідати. Хочете позбавляти – позбавляйте! Це ваша влада", - сказала наостанок екс-прем'єр.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.