Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Києві від сьогодні втричі підвищилися комунальні платежі

Добробут Регіон: м.Київ 10290 переглядів

Опубліковано - 1.12.2006 14:39 | Всі новини | Версія для друку

Мер Києва Черновецький
Мер Києва Черновецький
Від сьогодні, 1-го грудня, в Києві втричі підвищилися тарифи на житлово-комунальні послуги. Урядовці наполягають, що нові тарифи є обґрунтованими, оскільки вони не змінювалися щонайменше три роки.

Опоненти підвищення цін на житлово-комунальні послуги припускають, що різкий характер їхнього зростання може призвести до подорожчання продуктів харчування.

Київська влада ухвалила рішення, утричі підвищити платню за житлово-комунальні послуги, ще наприкінці жовтня. Проте до останнього часу його заплановане виконання з 1 грудня було на межі зриву. Антимонопольний комітет дійшов висновку, що нові тарифи на житлово-комунальні послуги встановлені з порушенням.

Проте віце-прем’єр Володимир Рибак назвав нові тарифи для мешканців Києва обґрунтованими, оскільки, мовляв, тарифи на водопостачання не змінювалися останні 7 років, квартплата - від 2000-го року, а платня за опалення є незмінною останніх три роки.
Блок Кличка ініціював протести киян проти підвищення цін
Блок Кличка ініціював протести киян проти підвищення цін
Опоненти підвищення цін на житлово-комунальні послуги говорять про різкий характер їхнього зростання, що, мовляв, може призвести до подорожчання деяких продуктів харчування.

Разом із тим, в Київській міській адміністрації на цьому рівні цін зупинятися не збираються і кажуть, що наступного року на мешканців столиці чекає нове підвищення, пов’язане зі зростанням ціни на російський газ від 90 до 130 доларів за тисячу кубометрів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.