Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Білий дім вимагає звільнити Тимошенко

Світ навколо нас 4207 переглядів

Опубліковано - 12.10.2011 05:44 | Всі новини | Версія для друку

Обама вимагає звільнити Тимошенко
Обама вимагає звільнити Тимошенко
Адміністрація президента США Барака Обами закликає звільнити Юлію Тимошенко та інших політичних лідерів та колишніх державних посадовців України.

Про це ідеться у спеціальній заяві Білого дому.

"Сполучені Штати глибоко розчаровані засудженням і вироком колишньому прем'єр-міністрові України Юлії Тимошенко з політично мотивованого кримінального переслідування", - зазначається в заяві.

"Обвинувачення проти Тимошенко й сам судовий процес над нею, так само як кримінальне переслідування інших лідерів опозиції й членів попереднього уряду, викликали серйозні побоювання із приводу прихильності української влади демократії й верховенству права", - заявили в Білому домі.

"Сполучені Штати рішуче підтримують цілі українського народу, щодо становлення демократичної і процвітаючої європейської держави, і залишаються прихильником зміцнення двостороннього співробітництва, заснованого на спільних цінностях та спільних інтересах", - зазначили в адміністрації президента США.

"Україна, однак, не може досягти цієї мети без подвоєння зусиль по захисту і зміцненню демократії та верховенства права для всіх громадян країни", - підкреслили у Білому домі.

"З цих причин Сполучені Штати закликають звільнити пані Тимошенко та інших політичних лідерів і колишніх урядовців, і вважають, що вони повинні мати необмежену можливість повною мірою брати участь у політичному житті, в тому числі у парламентських виборах наступного року", - підсумували в адміністрації Обами.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.