Аратта - На головну

4 травня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада панічно боїться Тимошенко

Світ навколо нас 3925 переглядів

Опубліковано - 14.10.2011 10:40 | Всі новини | Версія для друку

Влада панічно боїться Тимошенко
Влада панічно боїться Тимошенко
Соратники Тимошенко побоюються, що її опоненти скоро шукатимуть “кримінал” у її шкільних щоденниках.

СБУ порушила проти Юлії Тимошенко кримінальну справу за обставинами 15-річної давнини. Екс-прем’єру пригадали борги корпорації ЄЕСУ, які вона начебто хотіла «повісити» на держбюджет.

Щодо екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко порушено нову кримінальну справу за «перекладення боргів корпорації «Єдині енергетичні системи України» на бюджет країни. Про це повідомив журналістам начальник Головного слідчого управління Служби безпеки України Іван Дерев’янко. Слідство звинувачує Тимошенко в тому, що вона перевела борг ЄЕСУ перед Міноборони Росії на суму близько 406 мільйонів доларів на державний бюджет України. Дерев 'янко уточнив, що Юлія Тимошенко діяла у змові з колишнім прем'єр-міністром Павлом Лазаренком.

«Морально знищити»

Народний депутат від БЮТ Юрій Одарченко переконаний, що порушення кримінальної справи за аргументами, які «мусоляться» вже п'ятнадцять років виглядає смішно. «Скоро дійде до того, що вони вивчатимуть щоденники Тимошенко і порушуватимуть кримінальні справи за отримані нею у школі двійки», - прокоментував Deutsche Welle Юрій Одарченко. Натомість СБУ так не вважає. Іван Дерев’янко запевняє, що терміни давності за новою кримінальною справою проти Тимошенко ще не минули. Одарченко ж заявляє, що влада порушила ще одну кримінальну справу проти Тимошенко, аби «фізично і психологічної її виснажити».

Цікаве ще попереду

На екс-прем’єра вішатимуть нові кримінальні справи доти, доки вона не відмовиться від політики, впевнений директор інституту публічної політики Віктр Чумак. «У влади фобії щодо Тимошенко. Тому якщо не буде справи про газ, буде про ЄЕСУ або про машини швидкої допомоги», - сказав Deutsche Welle Чумак. Він переконаний, що порушуючи гучні кримінальні справи проти лідера опозиції влада «тотально» псує міжнародний імідж України.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Єдина країна в світі, де не викладалася в університетах історія цієї країни, де історія вважалася чимось забороненим, ворожим і контрреволюційним, — це Україна. Другої такої країни на земній кулі нема. Де ж рождатися, де плодитися дезертирам, як не у нас? Де рости слабодухим і запроданцям, як не у нас? Не вина це дезертирів, а горе. Не судить їх треба, а просить прощення і плакати за погане виховання, за духовне каліцтво у великий час. Їх не учили Батьківщині — їх учили класовій ворожнечі і боротьбі, їх не учили історії. Народ, що не знає своєї історії, є народ сліпців.”
Олександр Довженко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.