Аратта - На головну

27 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп Власенко заявив, що ГПУ дезінформує суспільство про ЄЕСУ

Пістолетне право 4221 перегляд

Опубліковано - 26.10.2011 15:48 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп Власенко заявив, що ГПУ дезінформує суспільство про ЄЕСУ
Нардеп Власенко заявив, що ГПУ дезінформує суспільство про ЄЕСУ
Генеральна прокуратура дезінформує українське суспільство щодо справи ЄЕСУ.

Про це заявив керівник групи захисту Юлії Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко сьогодні під час брифінгу.

«Останнім часом прес-служба Генпрокуратури, офіційні особи, в тому числі Генеральний прокурор Пшонка, заявляють про те, що є нібито якісь нові дані, отримані з іноземних джерел, зокрема, зі справи Лазаренка, яка розглядалась в США, та зі справи генерала Олійника, що розглядалася у суді. Я хотів би сказати, що це неправда», - заявив Власенко.

«Я хочу нагадати, що у 2005 році американський суд, що розглядав справу Лазаренка, вилучив усі епізоди, пов’язані з корпорацією ЄЕСУ. Ніяких нових даних не існує», - наголосив захисник Тимошенко.

За його словами, те ж саме стосується і справи генерала Олійника, яка була закрита у 2003 році за відсутністю складу злочину.

«Якщо представникам Генпрокуратури про це не відомо, ми можемо надати їм матеріали, хоча копія долучена до матеріалів газової справи Тимошенко, тому не знати про це Генеральний прокурор не міг», - зазначив Сергій Власенко.

«Все це свідчить про бажання влади утримувати незаконно Юлію Володимирівну за гратами, розповідаючи українському суспільству просто брехливу інформацію і спекулюючи тим, що люди просто не знають цього», - резюмував він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.