Аратта - На головну

8 травня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кулачні бої політиканів. Українські нардепи здобули світову славу

Влада 4022 перегляди

Опубліковано - 27.10.2011 19:49 | Всі новини | Версія для друку

Кулачні бої політиканів. Українські нардепи здобули світову славу
Кулачні бої політиканів. Українські нардепи здобули світову славу
Фото бійки у Верховній Раді під час ратифікації Харківських угод у 2010 році потрапило у сімку кращих політичних бійок за версією The Guardian.

Фотогалерею під назвою "Найкращі політичні бійки світу" видання опублікувало у четвер.

У ній, зокрема, є знімок, на якому зафіксовано один з найжорстокіших епізодів під час бійки у Верховній Раді.

Серед інших бійок, на які звернув увагу The Guardian, - сутички у російській Держдумі, у парламентах Південної Кореї, Тайваню, Італії тощо.

Від “Аратти”: ми вітаємо народних обранців від Партії регіонів цією славною перемогою, здобутою у виснажливій боротьбі з опонентами.

Принагідно, як виборці, ми нагадуємо народним обранцям, що про бійцівські поєдинки у парламентській залі не згадувалося у жодній з ваших передвиборчих програм, а відтак - ми вас за для цього не обирали.

Сьогодні, коли добігає кінця тармін вашої каденції, ми, виборці, можемо зазначити, що ви, як наші представники у вищому законодавчому органі, так і не спромоглися виконати жодного пункту зі своїх виборчих програм.

Більш того, Харківські угоди, бійка за які принесла вам всесвітню "славу" не принесли нам, громадянам, жодної користі. Проте, ця й інші події у Вищому законодавчому органі прямо стимулюють нас, громадян, вжити заходів для припинення використання вами будівлі парламенту і владних повноважень не за призначенням.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.