Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада перетворила ГПУ в рупор пропаганди

Пістолетне право 3890 переглядів

Опубліковано - 1.11.2011 12:14 | Всі новини | Версія для друку

Влада перетворила ГПУ в рупор пропаганди
Влада перетворила ГПУ в рупор пропаганди
Українська влада використовує Генеральну прокуратуру як інструмент брудної пропаганди та злочинних дій по відношенню до опозиції.

Про це повідомили в прес-службі партії «Батьківщина», коментуючи останні виступи і заяви першого заступника Генерального прокурора Рената Кузьміна.

«Так, в ефірі повністю контрольованого адміністрацією президента телеканалу «Інтер» Кузьмін в «кращих» геббельсівських традиціях упродовж 2 годин без жодного опонента в студії поливав брудом головного політичного конкурента Януковича – Юлію Тимошенко», - зазначили в «Батьківщині».

«Кузьмін не лише рекламує сфальшовані ще за часів Кучми справи 15-річної давнини, які ГПУ відновлює попри рішення Верховного суду України про незаконність їх порушення. Він також активно ділиться мареннями про нібито існуючі рішення американських судів та іншою жахливою брехнею, повірити в яку українців примушують через масовану інформаційну пропаганду. В той же час, працівник Генпрокуратури переходить межу моральності та здорового глузду, прив’язуючи до своєї брехні і вбивство екс-депутата Євгена Щербаня», - підкреслено в повідомленні.

«Батьківщина» заявляє, що влада усвідомила банкрутство усіх попередніх звинувачень проти екс-прем’єра, і тому тепер для фальшування замовлених Януковичем абсурдних і аморальних справ ГПУ не гребує навіть терористично-бандитськими методами, зокрема, взяттям заручників, - щоб таки залишити головного конкурента Януковича за гратами.

«Йдеться не тільки про родичів і найближче оточення лідера опозиції, але і про громадян інших країн. Так, у вересні цього року в Києві під час підготовленої силовими структурами провокації була затримана громадянка США, дружина Петра Кириченка – одного з головних свідків у справі Лазаренка. До сьогодні жінку утримують в Лук’янівському СІЗО, а представники силових структур упродовж цього часу шантажують її чоловіка», - заявили у партії «Батьківщина».

«Петру Кириченку, теж громадянину США, в обмін на звільнення дружини пропонують дати неправдиві покази щодо Юлії Тимошенко для фальшування найбільш цинічних, аморальних та безумних звинувачень», - повідомила «Батьківщина».

«Маючи від Януковича замовлення на відкриття кричущих та шокуючих справ, але не маючи для цього жодних підстав - силові структури взялися фальшувати їх такими брудними нелюдськими методами, вдаючись до взяття заручників, шантажу і підкупу», - заявили в «Батьківщині».

Партія проінформувала американське посольство про те, що громадянку США використовують як заручницю для фабрикації абсурдних звинувачень проти Юлії Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.