Аратта - На головну

2 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Влада сформувала нелегітимний підрозділ кілерів?

Скандал 4223 перегляди

Опубліковано - 4.11.2011 11:23 | Всі новини | Версія для друку

Влада сформувала нелегітимний підрозділ кілерів?
Влада сформувала нелегітимний підрозділ кілерів?
Екс-майор Державної охорони Микола Мельниченко заявляє, що в Україні діє законспірована нелегітимна спецслужба, яка займається політичними вбивствами.

"В Україні діє дуже потужна, добре законспірована і непогано оснащена нелегітимна спецслужба, яка займається політичними вбивствами. Якийсь аналог відомих "орлів Кравченка" і білоруських "ескадронів смерті". Позиції цієї спецслужби посилюються. Одним із її завдань було моє знищення", - сказав він в інтерв'ю газеті "Сегодня", опублікованому в п'ятницю.

За його словами, до цієї спецслужби входять колишні і нинішні співробітники СБУ, військової контррозвідки, міліції, прокуратури. "А діють вони в інтересах великих олігархів", - підкреслив Мельниченко.

При цьому він зазначив: "Але мета "спецслужби" - не тільки прибрати мене. Ще одне завдання - підставити Януковича. Йде спецоперація з його дискредитації і в результаті - відсторонення від влади. Він занадто багатьом з колишніх перейшов дорогу, і ті цього не пробачать. В орбіту спецоперації залучені серйозні сили як ззовні, так і всередині України. Все дуже серйозно".

Нагадаємо, раніше Генеральна прокуратура України повідомила, що Мельниченко двічі намагався покинути територію України, а 23 вересня слідчий СБУ виніс постанову про оголошення його в розшук.

Мельниченко на цей час перебуває у США.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.